Рецепт Варення з чорниці у власному соку фото

Варення з чорниці у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Чорниця
Вагітним і годуючим
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Моє улюблене варення з чорниці у власному соку в домашніх умовах готується вкрай просто, а вже результатом ви будете задоволені - корисне, без цукру і води, але при цьому солодке і ароматне.

Опис приготування:

Я дуже сподіваюся, що таке варення з чорниці у власному соку в домашніх умовах у вас вийде таким же смачним і соковитим, як у мене. Appetitno до неосудним, всім рекомендую! А при цьому і корисно, я Bez пісочний! Так що, знаючи, як приготувати варення з чорниці у власному соку, не полінуйтеся спробувати його зробити!

  • Чорниця - 3 L
  • Цукор - 4 чайних ложки
варення з чорниці у власному соку - фото крок 1
1. Ягоди миємо й перебираємо.
варення з чорниці у власному соку - фото крок 2
2. Викладаємо в півлітрові стерильні банки, а їх, в свою чергу, у велику каструлю з водою. Кип'ятимо, поки ягоди не пустять сік і не осядуть.
варення з чорниці у власному соку - фото крок 3
3. Періодично підкладайте свіжі ягоди, щоб банку залишалася повною. Коли чорниця вже потоне у власному соку, можна знімати з вогню.
варення з чорниці у власному соку - фото крок 4
4. У кожну з банок зверху додаємо по чайній ложці цукру (вийде корочка, що перешкоджає псуванню варення), закочує стерильними кришками на зиму.

Схожі рецепти