Вареники з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю вам розповісти, як зробити вареники з грушею, - блюдо незвичайне, але дуже смачне і ароматне. Так що з радістю розповім, як зробити вареники з грушею, а ви спробуйте!
Ділюся з вами приголомшливим рецептом приготування вареників з грушею. Груша надає аромат і солодкість готового блюда, а малина підкреслює аромат і надає кислуваті нотки. Словом, vkusnotishta neopisuemaya, рекомендую спробувати обов'язково!
- Борошно - 300 грам
- Малина - 150 грам
- Груша - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
1. Замісити тісто з яєць, муки і дрібки солі. Залишимо в холодильнику на деякий час.
2. Тепер - начинка. Змішаємо малину, цукор, сухарі і подрібнену грушу.
3. Розкачуємо тісто, ділимо на однакові шматочки, і розгортаємо коржики. По центру кожної - начинка. Відваримо в окропі 3-4 хвилини після спливання.
4. Готово! Смачного!