Рецепт Варена баранина фото

Варена баранина
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Варене м'ясо - це не тільки корисно, але і дуже смачно. Подавати до столу його можна з овочами, соусом до смаку або улюбленим гарніром. А як зробити його просто і апетитно, я якраз хочу розповісти.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати варену баранину. Щоб м'ясо вийшло ароматним, рекомендую обов'язково додати в каструлю овочі - цибулину, морква, селера, зелень. Сам процес дуже простий, до того ж можна використовувати не тільки плиту, але і мультиварку, наприклад. Спробуйте обов'язково, це дійсно дуже смачно!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Селера - 1-2 штук
  • Сіль і запашний перець - За смаком
1
М'ясо вимийте, видаліть зайвий жир і плівки при необхідності.
2
Розріжте великий шматочок на 2-3 частини і викладіть в каструлю, додайте воду і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння.
3
Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму. Викладіть в каструлю очищені і вимиті овочі, а також зелень.
4
Обов'язково прибирайте піну шумівкою. Варіть близько години.
5
Після підсолити трохи і додайте запашний перець. Варіть ще близько години до готовності. Перед подачею акуратно наріжте баранину порційними шматочками.
Смачного!

Схожі рецепти