Угорський айвовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Уявіть собі…розсипчасте пісочне тісто, соковита ароматна айва в начинці, а зверху - ніжне, тане в роті «хмарка». Пригощайтеся в сезон айви неймовірно смачним угорським айвового пирогом.
Швидше дивіться рецепт, як приготувати угорський айвовий пиріг. Поспішайте, т.К. Сезон айви недовгий. Це дуже смачно, м'який і ароматний! Готуйте з задоволенням!
- Айва - 300 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 250 грам (розм'якшене)
- Цедра цитрусовая - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Айву ретельно вимийте.
Яйця розділіть на жовтки і білки. Жовтки з'єднайте з цукром (100 г), ваніліном, сіллю і вершковим маслом. Збийте до побіління і збільшення маси в об'ємі. Додайте просіяне борошно, замісіть м'яке тісто, зберіть його в кулю.
Розподіліть в формі для запікання (d - 24 cм), формуючи високий бортик, наколи виделкою. Поставте запікатися в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.
Айву очистіть, натріть на крупній тертці, додайте подрібнену апельсинову цедру.
Айву відправте на запечений корж.
Білки з'єднайте з цукром, що залишився, збийте до міцних піків. Розподіліть поверх айви.
Білки з'єднайте з цукром, що залишився, збийте до міцних піків. Розподіліть поверх айви.
Поверніть пиріг в духовку. Випікайте до появи золотистої скоринки протягом 30 хвилин. Трохи остудіть у формі і…
…насолоджуйтеся кожним шматочком!