Рецепт Угорський айвовий пиріг фото

Угорський айвовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Айва
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Уявіть собі…розсипчасте пісочне тісто, соковита ароматна айва в начинці, а зверху - ніжне, тане в роті «хмарка». Пригощайтеся в сезон айви неймовірно смачним угорським айвового пирогом.

Швидше дивіться рецепт, як приготувати угорський айвовий пиріг. Поспішайте, т.К. Сезон айви недовгий. Це дуже смачно, м'який і ароматний! Готуйте з задоволенням!


  • Айва - 300 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 250 грам (розм'якшене)
  • Цедра цитрусовая - 1 Ст. Ложка
угорський айвовий пиріг - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Айву ретельно вимийте.
угорський айвовий пиріг - фото крок 2
Яйця розділіть на жовтки і білки. Жовтки з'єднайте з цукром (100 г), ваніліном, сіллю і вершковим маслом. Збийте до побіління і збільшення маси в об'ємі. Додайте просіяне борошно, замісіть м'яке тісто, зберіть його в кулю.
угорський айвовий пиріг - фото крок 3
Розподіліть в формі для запікання (d - 24 cм), формуючи високий бортик, наколи виделкою. Поставте запікатися в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.
угорський айвовий пиріг - фото крок 4
Айву очистіть, натріть на крупній тертці, додайте подрібнену апельсинову цедру.
угорський айвовий пиріг - фото крок 5
Айву відправте на запечений корж.
Білки з'єднайте з цукром, що залишився, збийте до міцних піків. Розподіліть поверх айви.
угорський айвовий пиріг - фото крок 6
Поверніть пиріг в духовку. Випікайте до появи золотистої скоринки протягом 30 хвилин. Трохи остудіть у формі і…
угорський айвовий пиріг - фото крок 7
…насолоджуйтеся кожним шматочком!

Схожі рецепти