Тушковані яловичі реберця з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт тушкованих яловичих реберець з картоплею, як мені здається, повинен знати кожен. Бюджетне, зате дуже ситне, ароматне, і як би "домашнє" страва. Ідеальний варіант сімейного обіду!
Цей рецепт приготування тушкованих яловичих реберець з картоплею, як мені здається, відноситься до розряду бюджетних і простих страв. Те, що треба перед зарплатою, правда? Тим більше, що м'яса на реберцях хоч і трохи, але яке ж воно смачне і соковите! при бажанні, до речі, можна обсмажувати ребра разом з цибулею, а картопля подавати окремо, як гарнір. Але я думаю, з цим ви і самі розберетеся, а я просто розповім, як зробити тушковані яловичі реберця з картоплею!
- Ребра яловичі - 500 грам
- Капуста квашена - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Кетчуп - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ребра поділяємо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі. Вогонь сильний, щоб вони подрумянились. Солимо і перчимо до смаку.
2. Тепер додаємо капусту, вогонь зменшуємо. Паралельно починаємо відварювати окремо картопля.
3. Коли вже капуста розм'якшиться, - додамо томатну пасту і сметану. Перемішаємо і пробуємо на сіль.
4. Тільки коли смак і ступінь готовності капусти вас задовольнить, - додамо відварений порізану картоплю. Перемішаємо, вимикаємо газ. Готово!