Рецепт Тушковані яловичі реберця з картоплею фото

Тушковані яловичі реберця з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Яловичина , Реберця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такий простий рецепт тушкованих яловичих реберець з картоплею, як мені здається, повинен знати кожен. Бюджетне, зате дуже ситне, ароматне, і як би"домашнє" страва. Ідеальний варіант сімейного обіду!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування тушкованих яловичих реберець з картоплею, як мені здається, відноситься до розряду бюджетних і простих страв. Те, що треба перед зарплатою, правда? Тим більше, що м'яса на реберцях хоч і трохи, але яке ж воно смачне і соковите! при бажанні, до речі, можна обсмажувати ребра разом з цибулею, а картопля подавати окремо, як гарнір. Але я думаю, з цим ви і самі розберетеся, а я просто розповім, як зробити тушковані яловичі реберця з картоплею!

  • Ребра яловичі - 500 грам
  • Капуста квашена - 300 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Кетчуп - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушковані яловичі реберця з картоплею - фото крок 1
1. Ребра поділяємо на шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі. Вогонь сильний, щоб вони подрумянились. Солимо і перчимо до смаку.
тушковані яловичі реберця з картоплею - фото крок 2
2. Тепер додаємо капусту, вогонь зменшуємо. Паралельно починаємо відварювати окремо картопля.
тушковані яловичі реберця з картоплею - фото крок 3
3. Коли вже капуста розм'якшиться, - додамо томатну пасту і сметану. Перемішаємо і пробуємо на сіль.
тушковані яловичі реберця з картоплею - фото крок 4
4. Тільки коли смак і ступінь готовності капусти вас задовольнить, - додамо відварений порізану картоплю. Перемішаємо, вимикаємо газ. Готово!

Схожі рецепти