Рецепт Тушковані яловичі реберця в мультиварці фото

Тушковані яловичі реберця в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Яловичина , Морква , Цибуля , Брокколі , Реберця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Як ситного і смачного основного блюда на обід або вечерю пропоную вам дуже простий рецепт тушкованих яловичих реберець в мультиварці з овочами. Готуйте на здоров'я.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що тушковані яловичі реберця в мультиварці можуть бути приготовані як з овочами, так і без них, це за вашим бажанням. Також можна в процесі додати картоплю, наприклад, тоді вийде повноцінне блюдо, яке не потребує гарніру. Що стосується маринаду, то тут теж є місце для фантазії. Використовуйте найрізноманітніші спеції, гострий або пряний соус і т. d. Це неймовірно простий варіант, як приготувати тушковані яловичі реберця в мультиварці.


  • Реберця яловичі - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції для м'яса - 1 Ст. Ложка
  • Овочева суміш - 500 грам (можна брати заморожену (брокколі, цибуля, морква))
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 1
1. Для початку вимийте, обсушити ребра. З усіх боків присипте спеціями і додайте як маринад соєвий соус. Залиште їх маринуватися мінімум на 1 час. Можна також залишити на ніч, щоб ребра як слід просочилися маринадом. Якщо ви використовуєте гострий соус замість соєвого, додайте за смаком сіль.
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 2
2. Далі викладаємо ребра на дно чаші і включаємо режим"Жарка" .
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 3
3. Влийте трохи оливкового (можна використовувати також іншу рослинну олію за смаком) масла і обсмажте ребра з двох боків до утворення скоринки.
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 4
4. Влийте гарячу воду. Кількість води залежить від обсягу чаші і розміру реберець. Її повинно бути достатньо, щоб покрити ребра. При бажанні можете додати ще трохи спецій, щіпку солі, покласти лавровий листочок, наприклад.
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 5
5. Потім увімкніть режим"М'ясо" або"Гасіння" приблизно на 25-30 хвилин (час залежить від потужності і моделі вашої техніки. В даному випадку це скороварка з тиском, так що цього часу цілком достатньо). Після завершення програми додайте овочі і знову ввімкніть програму на 5-10 хвилин (в залежності від того, які саме овочі ви використовуєте).
тушковані яловичі реберця в мультиварці - фото крок 6
6. Ось і весь секрет, як зробити тушковані яловичі реберця в мультиварці. Після завершення програми залиште страву під кришкою ще на 5-7 хвилин, а після можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти