Тушковані яловичі реберця в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Як ситного і смачного основного блюда на обід або вечерю пропоную вам дуже простий рецепт тушкованих яловичих реберець в мультиварці з овочами. Готуйте на здоров'я.
Хочу звернути вашу увагу на те, що тушковані яловичі реберця в мультиварці можуть бути приготовані як з овочами, так і без них, це за вашим бажанням. Також можна в процесі додати картоплю, наприклад, тоді вийде повноцінне блюдо, яке не потребує гарніру. Що стосується маринаду, то тут теж є місце для фантазії. Використовуйте найрізноманітніші спеції, гострий або пряний соус і т. d. Це неймовірно простий варіант, як приготувати тушковані яловичі реберця в мультиварці.
- Реберця яловичі - 1 кілограм
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції для м'яса - 1 Ст. Ложка
- Овочева суміш - 500 грам (можна брати заморожену (брокколі, цибуля, морква))
1. Для початку вимийте, обсушити ребра. З усіх боків присипте спеціями і додайте як маринад соєвий соус. Залиште їх маринуватися мінімум на 1 час. Можна також залишити на ніч, щоб ребра як слід просочилися маринадом. Якщо ви використовуєте гострий соус замість соєвого, додайте за смаком сіль.
2. Далі викладаємо ребра на дно чаші і включаємо режим "жарка" .
3. Влийте трохи оливкового (можна використовувати також іншу рослинну олію за смаком) масла і обсмажте ребра з двох боків до утворення скоринки.
4. Влийте гарячу воду. Кількість води залежить від обсягу чаші і розміру реберець. Її повинно бути достатньо, щоб покрити ребра. При бажанні можете додати ще трохи спецій, щіпку солі, покласти лавровий листочок, наприклад.