Рецепт Тушковані реберця з соусом Бігарейд фото

Тушковані реберця з соусом Бігарейд
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини з кисло-солодким соусом.

Опис приготування:

Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини з кисло-солодким соусом.

  • Перець анчо - 3 штуки
  • Xaʙernero - 4 штуки
  • Неспокійний перець - 5 штук
  • Перець Гаджілло - 3 штуки
  • Перець Чіпольте - 3 штуки
  • Шалот - 1 штука
  • Часник - 4 штуки
  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Насіння koriandra - 1 штука
  • Петрушка - 1 штука
  • Сілантро - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 штука
  • Цедра лимону - 1 штука
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 1
Складові:
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 2
У кухонному комбайні змішуємо в порошок все перчики і насіння коріандру.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 3
Додаємо інші інгредієнти крім пасти.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 4
Додаємо каррі і змішуємо.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 5
Реберця: 2 кг яловичини (з ребрами), каррі, 2 помідора (нарізати), 1 / 2 лука (нарізати), 6 зубчиків часнику (нарізати), 1 маленький корінь імбиру (нарізати), 6 смужок Бекона, 1 / 2 чашки соєвого соусу, 1 / 2 склянки соусу Вустершир, 1 / 4 склянки бальзамічного оцту, 1 / 4 чашки меду, сіль і перець.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 6
Посипаємо ребра сіллю і перцем. Покладіть бекон на дно сковороди.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 7
Укладаємо поверх реберця. Розбавляємо мед з водою. Вам потрібно залити 1/4 частина сковороди. Полити іншими рідкими інгредієнтами. Засипати залишилися сухі інгредієнти. Накрити фольгою і випікати при температурі в 350F протягом 4-5 годин. Після чого видаліть фольгу і випікайте ще 15 хвилин.
тушковані реберця з соусом Бігарейд - фото крок 8
Подавати з соусом Бігарейд.

Схожі рецепти