Тушковані реберця з соусом Бігарейд
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини з кисло-солодким соусом.
Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини з кисло-солодким соусом.
- Перець анчо - 3 штуки
- Xaʙernero - 4 штуки
- Неспокійний перець - 5 штук
- Перець Гаджілло - 3 штуки
- Перець Чіпольте - 3 штуки
- Шалот - 1 штука
- Часник - 4 штуки
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Насіння koriandra - 1 штука
- Петрушка - 1 штука
- Сілантро - 1 штука
- Лимонний сік - 1 штука
- Цедра лимону - 1 штука
Складові:
У кухонному комбайні змішуємо в порошок все перчики і насіння коріандру.
Додаємо інші інгредієнти крім пасти.
Додаємо каррі і змішуємо.
Реберця: 2 кг яловичини (з ребрами), каррі, 2 помідора (нарізати), 1 / 2 лука (нарізати), 6 зубчиків часнику (нарізати), 1 маленький корінь імбиру (нарізати), 6 смужок Бекона, 1 / 2 чашки соєвого соусу, 1 / 2 склянки соусу Вустершир, 1 / 4 склянки бальзамічного оцту, 1 / 4 чашки меду, сіль і перець.
Посипаємо ребра сіллю і перцем. Покладіть бекон на дно сковороди.
Укладаємо поверх реберця. Розбавляємо мед з водою. Вам потрібно залити 1/4 частина сковороди. Полити іншими рідкими інгредієнтами. Засипати залишилися сухі інгредієнти. Накрити фольгою і випікати при температурі в 350F протягом 4-5 годин. Після чого видаліть фольгу і випікайте ще 15 хвилин.
Подавати з соусом Бігарейд.