Тушковане м'ясо в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Гасити м'ясо в мультиварці - суцільне задоволення! Це робиться легко і невимушено, яловичина стає м'якою і соковитою, а завдяки гострому кетчупу і спецій - дуже ароматною!
Опис приготування:
До вашої уваги, простий рецепт приготування тушкованого м'яса в мультиварці Редмонд. Для приготування я використовував яловичину. Як гарнір, до м'яса подав макарони і консервований зелений горошок. Сподіваюся, вам сподобається ця страва і все у вас вийде!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Кетчуп гострий - 3 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яловичину ріжемо шматочками і кладемо в мультиварку. Режим"Гасіння" 2 годину.
Нарізаємо кільцями цибулю.
Часник подрібнюємо.
Кладемо цибулю і часник до м'яса, зверху вливаємо склянку води. Також додаємо кетчуп, сіль, перець і мускатний горіх. Перемішуємо і готуємо до кінця програми.
Смачного!