Тушковане м'ясо в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Гасити м'ясо в мультиварці - суцільне задоволення! Це робиться легко і невимушено, яловичина стає м'якою і соковитою, а завдяки гострому кетчупу і спецій - дуже ароматною!
До вашої уваги, простий рецепт приготування тушкованого м'яса в мультиварці Редмонд. Для приготування я використовував яловичину. Як гарнір, до м'яса подав макарони і консервований зелений горошок. Сподіваюся, вам сподобається ця страва і все у вас вийде!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Кетчуп гострий - 3 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Яловичину ріжемо шматочками і кладемо в мультиварку. Режим "гасіння" 2 годину.

Нарізаємо кільцями цибулю.

Часник подрібнюємо.

Кладемо цибулю і часник до м'яса, зверху вливаємо склянку води. Також додаємо кетчуп, сіль, перець і мускатний горіх. Перемішуємо і готуємо до кінця програми.

Смачного!