Тушкована свинина з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
З усього м'яса свинину в нашій родині люблять найбільше. Якраз тому я знаю багато-багато страв з цим продуктом. Розповім про один з найпростіших і універсальних.
Опис приготування:
У свій рецепт я розповім, як приготувати тушковану свинину з цибулею. Вона чудово поєднується з багатьма гарнірами, виходить ніжною і не дуже жирної. Це гаряче захочеться готувати ще і ще, оскільки воно дуже смачне і ситне. Порадуйте свою сім'ю прекрасним м'ясом на вечерю!
- Свиняча м'якоть - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Видаліть з м'яса все прожилки, промийте його і наріжте на середні шматочки. Потім обсмажте на олії до злегка рум'яної скоринки.
Після цього перекладіть свинину в каструлю, влийте воду, щоб вона покривала м'ясо. Поставте на середній вогонь.
Тим часом почистіть і наріжте цибулю. Додайте його до шматочках м'яса. Гасіть все разом під кришкою 45 хвилин.
Подрібніть часник, додайте його в каструлю разом з сіллю і перцем. Готуйте ще 10 хвилин, а потім подавайте блюдо до столу. Можете прикрасити кропом.