Рецепт Тушкована свинина з цибулею фото

Тушкована свинина з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

З усього м'яса свинину в нашій родині люблять найбільше. Якраз тому я знаю багато-багато страв з цим продуктом. Розповім про один з найпростіших і універсальних.

Опис приготування:

У свій рецепт я розповім, як приготувати тушковану свинину з цибулею. Вона чудово поєднується з багатьма гарнірами, виходить ніжною і не дуже жирної. Це гаряче захочеться готувати ще і ще, оскільки воно дуже смачне і ситне. Порадуйте свою сім'ю прекрасним м'ясом на вечерю!

  • Свиняча м'якоть - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тушкована свинина з цибулею - фото крок 1
Видаліть з м'яса все прожилки, промийте його і наріжте на середні шматочки. Потім обсмажте на олії до злегка рум'яної скоринки.
тушкована свинина з цибулею - фото крок 2
Після цього перекладіть свинину в каструлю, влийте воду, щоб вона покривала м'ясо. Поставте на середній вогонь.
тушкована свинина з цибулею - фото крок 3
Тим часом почистіть і наріжте цибулю. Додайте його до шматочках м'яса. Гасіть все разом під кришкою 45 хвилин.
тушкована свинина з цибулею - фото крок 4
Подрібніть часник, додайте його в каструлю разом з сіллю і перцем. Готуйте ще 10 хвилин, а потім подавайте блюдо до столу. Можете прикрасити кропом.

Схожі рецепти