Свинина шматочками на сковороді з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Свинина шматочками на сковороді з цибулею - просте і в той же час насичене блюдо, яке ідеально підійде на обід або вечерю. На гарнір можна приготувати відварну картоплю, рис або макарони.
Приготуємо свинину шматочками на сковороді з цибулею. Все дуже просто, спершу нарізаємо шматочками м'ясо, потім обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо порізану цибулю і пропущений через прес часник. За бажанням можна додати томати. Доводимо м'ясо до готовності, обсмажити все разом ще 15 хвилин. Сіль і перець кладемо за смаком. Ось такий простий рецепт, як приготувати свинину шматочками на сковороді з цибулею.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Помідори - 1-2 штук (по бажанню)
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, викладаємо свинину, порізану порційними шматочками. Постійно помішуючи, обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки на повільному вогні. На це знадобиться приблизно 15 хвилин.
Нарізаємо півкільцями цибулю, часник пропускаємо через прес.
Додайте цибулю і часник до підрум'янені м'яса. Також можна додати порізані томати (по бажанню). Обсмажуємо все разом ще 10 хвилин. Сіль і перець додаємо за смаком. Смачного!