Свинина шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачно загасити свинину шматочками на сковороді простіше простого! Свинина смажиться на сковороді, а потім гаситься з маринованою цибулею. Блюдо підійде на обід або вечерю. На гарнір рекомендую картопля.
Ріпчасту цибулю маринується в простій суміші води і оцту. Свинину обсмажуємо на сковороді до легкої рум'яності, потім додаємо цибулю, спеції, сіль і перець. Продовжуємо готувати до золотистого лука, вливаємо трохи води і тушкуємо до повної готовності м'яса. На гарнір найкраще підійде варену картоплю. Хай щастить!
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Наріжте свинину шматочками середнього розміру.
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
Холодну воду розводимо з оцтом (1 до 10). Опускаємо в маринад цибулю.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому свинину до рум'яної скоринки.
Додаємо на сковороду цибулю, спеції, сіль і перець.
Обсмажуємо, помішуючи, поки цибуля не стане золотистим.
Вливаємо трохи води і продовжуємо тушкувати, поки вода не випарується і м'ясо повністю не приготується.
Смачного!