Рецепт Тушкована квасоля в горщику фото

Тушкована квасоля в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо у вас на кухні припадають пилом горщики, dostavayte. Пустимо їх у справу! Приготуємо ситну і корисну квасоля. Протомой її з цибулькою і грибочками. Мммм… смакота!

Квасоля - дивовижний овоч. Це одночасно і їжа? і набір вітамінів. Тушкована квасоля з цибулею і грибами - страва, сполучає в собі і клітковину, і вітаміни, і мікроелементи. Рослинний білок, що міститься тут? засвоюється практично повністю, даруючи чудове почуття ситості, і не завдаючи при цьому ніякої шкоди фігурі. Отже, рецепт тушкованої квасолі з цибулею і грибами!

  • Квасоля червона - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Гриби сушені - 1/3 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована квасоля в горщику - фото крок 1
Квасоля промити, скласти в миску, замочити на ніч.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 2
Замочену квасолю перекласти в каструлю, відварювати протягом години. Відвар не виливати, а залишити. Квасоля викласти в миску.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 3
Гриби викласти в миску, залити водою на 3-4 годину.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 4
Цибулю почистити, нарізати кільцями.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 5
У сковороду налити рослинне масло, прогріти, викласти туди цибулю, обсмажити до золотистого кольору.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 6
У горщики викласти шарами квасоля, цибуля та гриби. Можна повторити. У квасолевий відвар додати сіль, перець. Залити ним вміст горщиків і поставити в холодну духовку на 30 хвилин.
тушкована квасоля в горщику - фото крок 7
Готову квасолю подавати в тих же горщиках, що і готувалася. Можна посипати рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти