Червона квасоля в горщику 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Червона квасоля, приготована в горщику, володіє неперевершеним смаком і ароматом. Раджу приготувати цю страву, благо рецепт до божевілля простий.
Сьогодні я пропоную вам приготувати особливу страву грузинської кухні - лобіо. Ця страва являє собою червону квасолю, тушковану в горщику. Квасоля, приготована нижчеописаних способом, виходить дуже смачною і ароматною. До такої страви прекрасно підійдуть різні соління, наприклад, зелені помідори, огірки, капуста, перець і т.Д. Отже, готуємо червону квасолю в горщику! 
- Червона квасоля - 0, 5 кілограма
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Аджика - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Кейбер - 1 Чайна ложка
 - Пучок кінзи - 1 штука
 - Koriandr - 1/2 чайних ложки
 - Сушений червоний перець - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

1. Червону квасолю слід замочити ще з вечора.

2. Розбухлу квасоля варимо на повільному вогні. Якщо вода википатиме - нічого страшного, просто додайте ще води. При цьому краще вливати холодну воду. Якщо варити червону квасолю в скороварці, на цей процес у Вас піде приблизно 1 час.

3. Поки вариться квасоля, готуємо інші інгредієнти. Зокрема, кільцями або півкільцями нарізаємо цибулю.

4. Зелень кінзи нарубают подрібніше.

5. Коли квасоля буде готова, наливаємо в горщик рослинне масло і кладемо в нього кільця цибулі. Якщо у Вас є особливий грузинський хліб, шоти, наламати його шматками і теж покладіть в горщик. Якщо ні - не біда, без нього цілком можна обійтися. Далі викладаємо готову квасолю і посипаємо подрібненою зеленню. Солимо, перчим, додаємо інші приправи і спеції. Горщик відправляємо духовку і тушкуємо квасоля 4 хвилини - якщо готуємо з хлібом, 10 хвилин - якщо без хліба.

6. Наше блюдо готово! Смачного!