Рецепт Червона квасоля в горщику фото

Червона квасоля в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Червона квасоля, приготована в горщику, володіє неперевершеним смаком і ароматом. Раджу приготувати цю страву, благо рецепт до божевілля простий.

Опис приготування:

Сьогодні я пропоную вам приготувати особливу страву грузинської кухні - лобіо. Ця страва являє собою червону квасолю, тушковану в горщику. Квасоля, приготована нижчеописаних способом, виходить дуже смачною і ароматною. До такої страви прекрасно підійдуть різні соління, наприклад, зелені помідори, огірки, капуста, перець і т.Д. Отже, готуємо червону квасолю в горщику!

  • Червона квасоля - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Аджика - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Кейбер - 1 Чайна ложка
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Сушений червоний перець - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
червона квасоля в горщику - фото крок 1
1. Червону квасолю слід замочити ще з вечора.
червона квасоля в горщику - фото крок 2
2. Розбухлу квасоля варимо на повільному вогні. Якщо вода википатиме - нічого страшного, просто додайте ще води. При цьому краще вливати холодну воду. Якщо варити червону квасолю в скороварці, на цей процес у Вас піде приблизно 1 час.
червона квасоля в горщику - фото крок 3
3. Поки вариться квасоля, готуємо інші інгредієнти. Зокрема, кільцями або півкільцями нарізаємо цибулю.
червона квасоля в горщику - фото крок 4
4. Зелень кінзи нарубают подрібніше.
червона квасоля в горщику - фото крок 5
5. Коли квасоля буде готова, наливаємо в горщик рослинне масло і кладемо в нього кільця цибулі. Якщо у Вас є особливий грузинський хліб, шоти, наламати його шматками і теж покладіть в горщик. Якщо ні - не біда, без нього цілком можна обійтися. Далі викладаємо готову квасолю і посипаємо подрібненою зеленню. Солимо, перчим, додаємо інші приправи і спеції. Горщик відправляємо духовку і тушкуємо квасоля 4 хвилини - якщо готуємо з хлібом, 10 хвилин - якщо без хліба.
червона квасоля в горщику - фото крок 6
6. Наше блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти