Тушкована капуста зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка допоможе швидко і якісно приготувати просте і ситне блюдо - тушковану капусту зі свининою. Ідеально підійде для сімейного обіду або вечері. Просто і зі смаком! Спробуйте і ви!
Перед вами - простий рецепт приготування тушкованої капусти зі свининою в мультиварці. Гриби додаються за бажанням, можна і без них. Якщо любите погостріше, обов'язково додайте трохи перцю і якихось пікантних приправ. Дайте готовому страві настоятися 10 хвилин під закритою кришкою мультиварки. Хай щастить!
- Свинина - 350 грам
- Капуста - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 250 грам
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
Свинину промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Вливаємо в чашу мультиварки масло, додаємо м'ясо і готуємо в режимі "жарка" 15 хвилин.
Цибулю і моркву промиваємо і очищаємо. Нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до м'яса, також кладемо грибочки, порізані тонкими скибочками. Солимо і готуємо ще 10 хвилин.
Додаємо нашатковану капусту і томатну пасту, перемішуємо. Вливаємо 300 мл кип'яченої води, переводимо мультиварку в режим "гасіння" . Готуємо 40 хвилин.
Смачного!