Тушкована капуста зі свининою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з розряду тих, які можна готувати дуже часто. Найголовніше, що необхідні інгредієнти практично завжди під рукою. Тушкована капуста зі свининою і картоплею виходить дуже ситної.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування тушкованої капусти зі свининою і картоплею. Для цієї страви доречно використовувати свинячий фарш, адже він дуже швидко готується. Готову страву подається до столу в гарячому вигляді. Додатково можете приготувати овочевий салат. Хай щастить!
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Капуста - 1/4 штуки (книга)
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
Промиваємо і очищаємо овочі. Капусту шаткуємо, а цибуля подрібнюємо.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого.
Додаємо свинячий фарш. Готуємо постійно помішуючи, поки м'ясо не змінить свій колір. Саме час додати спеції за смаком.
Викладаємо на фарш капусту. Готуємо під кришкою ще 10 хвилин. Додаємо порізану скибочками картопля. Зверху вливаємо окріп, щоб заповнити 1/3 обсягу сковороди. Тушкуємо ще 20 хвилин під кришкою.
За кілька хвилин до готовності додайте подрібнений часник. Смачного!