Рецепт Тушкована капуста зі свининою і картоплею фото

Тушкована капуста зі свининою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Блюдо з розряду тих, які можна готувати дуже часто. Найголовніше, що необхідні інгредієнти практично завжди під рукою. Тушкована капуста зі свининою і картоплею виходить дуже ситної.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування тушкованої капусти зі свининою і картоплею. Для цієї страви доречно використовувати свинячий фарш, адже він дуже швидко готується. Готову страву подається до столу в гарячому вигляді. Додатково можете приготувати овочевий салат. Хай щастить!

  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Капуста - 1/4 штуки (книга)
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
тушкована капуста зі свининою і картоплею - фото крок 1
Промиваємо і очищаємо овочі. Капусту шаткуємо, а цибуля подрібнюємо.
тушкована капуста зі свининою і картоплею - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого.
тушкована капуста зі свининою і картоплею - фото крок 3
Додаємо свинячий фарш. Готуємо постійно помішуючи, поки м'ясо не змінить свій колір. Саме час додати спеції за смаком.
тушкована капуста зі свининою і картоплею - фото крок 4
Викладаємо на фарш капусту. Готуємо під кришкою ще 10 хвилин. Додаємо порізану скибочками картопля. Зверху вливаємо окріп, щоб заповнити 1/3 обсягу сковороди. Тушкуємо ще 20 хвилин під кришкою.
тушкована капуста зі свининою і картоплею - фото крок 5
За кілька хвилин до готовності додайте подрібнений часник. Смачного!

Схожі рецепти