Тушкована капуста зі свининою в казані
(покроковий рецепт з фото)
В казані виходять абсолютно чудові страви, наприклад, тушкована капуста зі свининою. Ситне, ароматне блюдо для великої групи людей. Можна готувати, як вдома, так і на природі. Пробуйте!
Якщо вам хочеться чогось по-справжньому ситного і поживного, прочитайте, як приготувати тушковану капусту зі свининою в казані, і негайно реалізуйте дану ідею. На гарнір рекомендую додатково відварити картоплю. Хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Кисла капуста - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Морква трьом на тертці. Цибуля ріпчаста подрібнюємо. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі в сковороді до золотистої.
Свинину промийте та висушіть. Наріжте порційними шматочками.
В казані розігріваємо олію. Обсмажуємо свинину до золотистої скоринки.
Попередньо промиваємо кислу капусту. Висипаємо її в казан.
Перемішуємо вміст казана. Солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо капусту під кришкою до готовності, приблизно 30-40 хвилин.
Смачного!