Картопля зі свининою в казані
(покроковий рецепт з фото)
Ситне гаряче блюдо у мене завжди асоціюється з м'ясом і овочами. А вже вибрати конкретний рецепт не важко. Так багато варіацій цих продуктів представлено у всіх кухнях світу. Ось ще одна.
Наприклад, вивчіть, як приготувати картоплю зі свининою в казані. Робити будемо все на багато порцій, тому таким гарячим можна буде нагодувати всіх гостей до святкового столу. Про смакові якості навіть не варто говорити, адже ми будемо використовувати свинячі реберця. А їх люблять багато людей.
- Картопля - 1 кілограм
- Свинячі ребра копчені - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Часник - 50 грам
- Зелень - 100 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Вода - 800 мілілітрів
- Лавровий лист - 2 штуки
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Реберця порубати на кубики. Цибуля чистий, наріжте. Обсмажте їх в казані на олії.
Vsиpyte koriandr, попередньо подрібнивши його в ступці, паприка. Смажте, помішуючи, протягом восьми хвилин.
Картопля помийте, чистий, наріжте дрібним кубиком. Зелень промийте, подрібніть. Додайте їх в казан і залийте все водою. Поперчіть, приправити сіллю, додайте лавровий лист.
Доведіть страву до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть його до середнього. Гасіть під кришкою 30 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.
Після цього залиште казан без вогню під кришкою на 20 хвилин. А потім пробуйте. Смачного!