Рецепт Картопля зі свининою в казані фото

Картопля зі свининою в казані
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ситне гаряче блюдо у мене завжди асоціюється з м'ясом і овочами. А вже вибрати конкретний рецепт не важко. Так багато варіацій цих продуктів представлено у всіх кухнях світу. Ось ще одна.

Наприклад, вивчіть, як приготувати картоплю зі свининою в казані. Робити будемо все на багато порцій, тому таким гарячим можна буде нагодувати всіх гостей до святкового столу. Про смакові якості навіть не варто говорити, адже ми будемо використовувати свинячі реберця. А їх люблять багато людей.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Свинячі ребра копчені - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 200 грам
  • Часник - 50 грам
  • Зелень - 100 грам
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопля зі свининою в казані - фото крок 1
Реберця порубати на кубики. Цибуля чистий, наріжте. Обсмажте їх в казані на олії.
картопля зі свининою в казані - фото крок 2
Vsиpyte koriandr, попередньо подрібнивши його в ступці, паприка. Смажте, помішуючи, протягом восьми хвилин.
картопля зі свининою в казані - фото крок 3
Картопля помийте, чистий, наріжте дрібним кубиком. Зелень промийте, подрібніть. Додайте їх в казан і залийте все водою. Поперчіть, приправити сіллю, додайте лавровий лист.
картопля зі свининою в казані - фото крок 4
Доведіть страву до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть його до середнього. Гасіть під кришкою 30 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.
картопля зі свининою в казані - фото крок 5
Після цього залиште казан без вогню під кришкою на 20 хвилин. А потім пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти