Тушкована капуста в казані зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста в казані виходить ароматною, з легкою кислинкою, яку додає томатна паста. У блюдо краще додати трохи свинини, тоді воно стане повноцінним обідом або вечерею.
Якщо ви хочете знати, як приготувати тушковану капусту в казані, то прочитайте цей рецепт. Це дуже ситне і ароматне блюдо обов'язково потрапить в книгу ваших улюблених рецептів, адже такі інгредієнти доступні круглий рік, а приготування нескладне і не забирає багато часу.
- Капуста - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Свинина - 300 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Шматочок свинини вимийте і висушіть. Видаліть зайвий жир і плівки з жирами. Наріжте на пропорційні шматочки невеликого розміру. При бажанні ви можете використовувати куряче філе замість свинини.
Лучок і морквину очистіть. Наріжте ножем і натріть на тертці овочі.
Обсмажте м'ясо разом з морквою і цибулею в казані. Якщо ви використовуєте свинину з жирком, то можете не додавати рослинне масло, так як блюдо буде готуватися на витопленому зі свинини жирі.
Візьміть білокачанну капусту, наріжте її не дуже дрібно. Якщо смужки будуть дуже вузькими, то під час приготування овоч швидко розвариться і стане занадто м'яким і несмачним.
Перекладіть нашатковану капусту в казанок до свинини з овочами, додайте ложку томатної пасти, яку з легкістю можна замінити на склянку томатного соку або ж консервовані помідори без шкірки. Посоліть і поперчіть блюдо. Гасіть під закритою кришкою на маленькому вогні до готовності (30-40 хвилин), доливаючи воду при необхідності.