Рецепт Тушкована капуста в казані зі свининою фото

Тушкована капуста в казані зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушкована капуста в казані виходить ароматною, з легкою кислинкою, яку додає томатна паста. У блюдо краще додати трохи свинини, тоді воно стане повноцінним обідом або вечерею.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати тушковану капусту в казані, то прочитайте цей рецепт. Це дуже ситне і ароматне блюдо обов'язково потрапить в книгу ваших улюблених рецептів, адже такі інгредієнти доступні круглий рік, а приготування нескладне і не забирає багато часу.

  • Капуста - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Свинина - 300 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
тушкована капуста в казані зі свининою - фото крок 1
Шматочок свинини вимийте і висушіть. Видаліть зайвий жир і плівки з жирами. Наріжте на пропорційні шматочки невеликого розміру. При бажанні ви можете використовувати куряче філе замість свинини.
тушкована капуста в казані зі свининою - фото крок 2
Лучок і морквину очистіть. Наріжте ножем і натріть на тертці овочі.
тушкована капуста в казані зі свининою - фото крок 3
Обсмажте м'ясо разом з морквою і цибулею в казані. Якщо ви використовуєте свинину з жирком, то можете не додавати рослинне масло, так як блюдо буде готуватися на витопленому зі свинини жирі.
тушкована капуста в казані зі свининою - фото крок 4
Візьміть білокачанну капусту, наріжте її не дуже дрібно. Якщо смужки будуть дуже вузькими, то під час приготування овоч швидко розвариться і стане занадто м'яким і несмачним.
тушкована капуста в казані зі свининою - фото крок 5
Перекладіть нашатковану капусту в казанок до свинини з овочами, додайте ложку томатної пасти, яку з легкістю можна замінити на склянку томатного соку або ж консервовані помідори без шкірки. Посоліть і поперчіть блюдо. Гасіть під закритою кришкою на маленькому вогні до готовності (30-40 хвилин), доливаючи воду при необхідності.

Схожі рецепти