Тушкована капуста зі свининою в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили подати на стіл ситний і разом з тим необтяжливий вечерю, то подивіться, як приготувати тушковану капусту зі свининою в мультиварці "поларіс" . Ваші домочадці залишаться задоволені.
Цей простий рецепт дає можливість без великих витрат приготувати поживний і легкий вечеря. Відомо, що тушкована капуста - чудовий гарнір до будь-якого виду м'яса. А коли в мультиварці гаситься одночасно капуста і свинина, то виходить два в одному. Капуста просочується м'ясним соком і стає значно смачніше. До того ж не доводиться приділяти увагу кожному інгредієнту окремо. Це значно скорочує клопоти на кухні і допомагає господині подати до столу ситний, смачну вечерю.
- Свинина - 250 грам
- Капуста білокачанна - 600 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
1. Перед приготуванням необхідно помити м'ясо. Позбавте його від зайвої вологи. Поріжте на невеликі шматочки. Влийте в чашу мальтіваркі трохи рослинного масла. Перекладіть в неї порізану м'якоть свинини. Встановивши програму "жарка", готуйте 10 хвилин.
2. Порізані дрібними шматочками моркву і цибулю з'єднайте з м'ясом, продовжуйте смажити. Наріжте капусту соломкою. Викладіть її в варильну чашу.
3. Поріжте дрібно часник. Перекладіть його до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть в залежності від вашого смаку. Додайте трохи води, томатну пасту.
4. Використовуючи програму "гасіння", готуйте капусту протягом півгодини. Час від часу перемішуйте інгредієнти і стежте, щоб на дні залишалося трохи води.
5. Коли тушкована капуста зі свининою готова, подавайте її порційно як основне блюдо на вечерю чи обід. Смачного.