Тушкована картопля в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена усіма тушкована картопелька готується ще простіше в мультиварці! Пропоную спробувати картоплю з курочкою, щоб страва була цікавіше. Дивіться рецепт тушкованої картоплі в мультиварці "поларіс"!
Гасити просто картоплю мені здалося якось зовсім нецікаво. Тому вирішила додати курочку, благо, що готується вона швидко, на відміну від свинини або яловичини. Будинки залишався невеликий кабачок, подумала: а чому б і ні? Відправила і його! Але для приготування тушкованої картоплі в мультиварці "поларіс" зовсім не обов'язково додавати кабачок або той же перець. Ви можете обмежитися тільки картоплею, куркою і спеціями.
- Курка - 800 грам
- Картопля - 1, 5-2 кілограма
- Болгарський перець - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
Курку поріжте на порційні шматки. У мене були ніжки і стегна.
Кабачки, цибуля, картоплю і перець поріжте кубиками.
Викладіть на дно мультиварки спочатку курку, а потім вже все овочі. Приправити сіллю і poperčite. Додайте улюблені спеції.
Викладіть на дно мультиварки спочатку курку, а потім вже все овочі. Приправити сіллю і poperčite. Додайте улюблені спеції.
Влийте воду, але не до самого краю, курку повинно накрити повністю, а картоплю злегка.
Я готую в режимі "гасіння" 1 час. Можете потім перевірити блюдо на готовність, якщо що - ще на хвилин 15 залишаємо.
Я готую в режимі "гасіння" 1 час. Можете потім перевірити блюдо на готовність, якщо що - ще на хвилин 15 залишаємо.
Готову тушковану картоплю в мультиварці "поларіс" подавайте з зеленню. Смачного!