Тушкована капуста в мультиварці «полярна зірка»
(покроковий рецепт з фото)
Яке ж потрібне винахід для кухні - мультиварка! Вона допомагає домогосподаркам не турбуватися, що блюдо пригорить або перетравиться. Є багато рецептів, які можна використовувати з нею.
Хочу вам порекомендувати хороший гарнір, який підійде до м'яса або може бути цілком самостійним і повноцінним стравою. Розповім, як приготувати тушковану капусту в мультиварці "поларіс" . Вона сподобається дітям, підійде для людей, стежать за своєю фігурою, і для вегетаріанців.
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Помідори - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Спершу очистіть цибулю і моркву. Моркву натріть на крупній тертці, а цибулю наріжте невеликими кубиками. Чашу мультиварки змастіть маслом, викладіть туди підготовлені цибулю і моркву. Пасеруйте в режимі «Жарка» протягом 10 хвилин.
Тепер займемося капустою. Візьміть половину від загальної кількості капусти, дрібно її наріжте. Додайте до вже розм'якшеним цибулі і моркви. Тепер довільно наріжте помідори, додайте їх разом з томатною пастою до інших овочів. Додати сіль, додайте трохи цукру. Все перемішайте.
Другу частину капусти теж подрібніть і додайте в мультиварку. Все ще раз перемішайте і тушкуйте в режимі «Мультіповар» (110 градусів).
Гасіть овочі 1 час. Під час готування можете пару раз перемішати блюдо. Смачного!