Турецький йогуртовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи б не подумала, що свіжий огірок поєднується з молочними продуктами. Але в Туреччині ці продукти з'єднуються в одній страві. Виходить щось середнє між супом і закускою. Читайте і вчіться!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати турецьку йогуртовий суп. Він має яскравий смак, трохи кислий і солоний одночасно. Є його можна просто ложкою на обід з коржем або використовувати в якості діпа, якщо зробити більш густим. Блюдо зробити буде дуже просто і швидко, так що навіть новачок впорається з цим завданням.
- Грецький йогурт - 600 грам
- Молоко знежирене - 400 мілілітрів
- Огірок - 500 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 0, 5 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Білий мелений перець - За смаком
1. Порціями змішуйте масло з йогуртом і молоком до єдиної консистенції.
2. А огірок натріть на тертці.
3. Потім вичавіть його від зайвої вологи.
4. Потім йогуртовую основу з'єднайте з огірком, подрібненим часником і кропом, сіллю і перцем. Дайте супу настоятися в холодильнику перед подачею. Смачного!