Рецепт Турецький йогуртовий суп фото

Турецький йогуртовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку , Літні
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Ніколи б не подумала, що свіжий огірок поєднується з молочними продуктами. Але в Туреччині ці продукти з'єднуються в одній страві. Виходить щось середнє між супом і закускою. Читайте і вчіться!

Опис приготування:

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати турецьку йогуртовий суп. Він має яскравий смак, трохи кислий і солоний одночасно. Є його можна просто ложкою на обід з коржем або використовувати в якості діпа, якщо зробити більш густим. Блюдо зробити буде дуже просто і швидко, так що навіть новачок впорається з цим завданням.

  • Грецький йогурт - 600 грам
  • Молоко знежирене - 400 мілілітрів
  • Огірок - 500 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Білий мелений перець - За смаком
турецький йогуртовий суп - фото крок 1
1. Порціями змішуйте масло з йогуртом і молоком до єдиної консистенції.
турецький йогуртовий суп - фото крок 2
2. А огірок натріть на тертці.
турецький йогуртовий суп - фото крок 3
3. Потім вичавіть його від зайвої вологи.
турецький йогуртовий суп - фото крок 4
4. Потім йогуртовую основу з'єднайте з огірком, подрібненим часником і кропом, сіллю і перцем. Дайте супу настоятися в холодильнику перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти