Турецький суп Една
(покроковий рецепт з фото)
У східній кухні готують багато різноманітних страв на основі нуту (баранячого гороху). Я хочу познайомити вас з рецептом, як приготувати турецьку суп Една. Суп виходить легким, але ситним і смачним.
За даним рецептом радять при подачі додавати в суп чайну ложку винного оцту. Він додає особливу "родзинку" і завершеність страви. Я рекомендую орієнтуватися на ваш смак і спочатку спробувати суп, щоб уникнути зайвої кислоти після додавання томатів. Готуйте з задоволенням!
- Гайка - 1 Склянка
- Фарш - 200 грам (курячий)
- Бульйон - 1/2 склянки (м'ясної)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Томати - 200 грам (у власному соку)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Оцет винний - 50 мілілітрів (для подачі)
Нут замочіть в в 1 л води на 4 годину (найкраще на ніч), злийте воду, очистіть нут від плівок. Залийте холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну, на повільному вогні варите протягом 1, 5 годин, до м'якості.
Імбир очистіть і подрібніть. На розігрітій олії в глибокій сковороді обсмажте його до появи аромату. З томатів зніміть шкірку, розімніть і додайте в сковороду. Готуйте протягом 3 хвилин.
Додайте гарячий м'ясний бульйон, otvarennyj гайка, паприка, спеції, сіль за смаком. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні.
В цей час курячий фарш з'єднайте зі спеціями за смаком, сіллю і ретельно вимісити і сформуйте фрикадельки. Опустіть їх в киплячий бульйон і варити протягом 15 хвилин під закритою кришкою.
Перед подачею в кожну тарілку додайте по 1 немає. L. Винного оцту і рубану зелень. Смачного!