Рецепт Турецький суп Една фото

Турецький суп Една
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Фарш , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 6 г. 0 хв.

У східній кухні готують багато різноманітних страв на основі нуту (баранячого гороху). Я хочу познайомити вас з рецептом, як приготувати турецьку суп Една. Суп виходить легким, але ситним і смачним.

Опис приготування:

За даним рецептом радять при подачі додавати в суп чайну ложку винного оцту. Він додає особливу"родзинку" і завершеність страви. Я рекомендую орієнтуватися на ваш смак і спочатку спробувати суп, щоб уникнути зайвої кислоти після додавання томатів. Готуйте з задоволенням!

  • Гайка - 1 Склянка
  • Фарш - 200 грам (курячий)
  • Бульйон - 1/2 склянки (м'ясної)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Томати - 200 грам (у власному соку)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Оцет винний - 50 мілілітрів (для подачі)
турецький суп Една - фото крок 1
Нут замочіть в в 1 л води на 4 годину (найкраще на ніч), злийте воду, очистіть нут від плівок. Залийте холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну, на повільному вогні варите протягом 1, 5 годин, до м'якості.
турецький суп Една - фото крок 2
Імбир очистіть і подрібніть. На розігрітій олії в глибокій сковороді обсмажте його до появи аромату. З томатів зніміть шкірку, розімніть і додайте в сковороду. Готуйте протягом 3 хвилин.
турецький суп Една - фото крок 3
Додайте гарячий м'ясний бульйон, otvarennyj гайка, паприка, спеції, сіль за смаком. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні.
турецький суп Една - фото крок 4
В цей час курячий фарш з'єднайте зі спеціями за смаком, сіллю і ретельно вимісити і сформуйте фрикадельки. Опустіть їх в киплячий бульйон і варити протягом 15 хвилин під закритою кришкою.
турецький суп Една - фото крок 5
Перед подачею в кожну тарілку додайте по 1 немає. L. Винного оцту і рубану зелень. Смачного!

Схожі рецепти