Турецький курячий суп
(покроковий рецепт з фото)
Начебто і звичайний курячий суп - то ж м'ясо, та же вермишель. Але не все так просто - в турецькому варіанті курячого супу додається томатна заправка, яка робить його просто неповторним.
Основна відмінність турецького варіанту - тут додаються помідори. Але вони роблять смак і зовнішній вигляд курячого супу просто чудовими. Отже приступимо. Відваріть курятину і поріжте на шматочки, штам бульйон. Злегка обсмажте в каструлі часник, потім додайте подрібнені помідори і трохи протушкувати. Потім влийте бульйон і доведіть до кипіння. Після цього відправте в суп вермішель, і коли вона буде готова, додайте м'ясо, сіль і спеції. Дайте хвилину покипіти і зніміть з вогню. На стіл подавайте посипавши свіжою зеленню. Смачного!
- Вермішель - 100 грам
- Курячі грудки - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Отварите курятину до готовности. М'ясо порізати, штам бульйону.
Помідори подрібніть в блендері. У каструлі розігрійте масло і злегка обсмажте подрібнений часник, потім додайте томатне пюре і протушкувати 5 хвилин.
Влийте бульйон і доведіть до кипіння.
Потім додайте вермішель, і коли вона буде готова, додайте м'ясо, сіль і спеції. Дайте хвилину покипіти і зніміть з вогню. На стіл подавайте посипавши свіжою зеленню.