Рецепт Турецький курячий суп фото

Турецький курячий суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Начебто і звичайний курячий суп - то ж м'ясо, та же вермишель. Але не все так просто - в турецькому варіанті курячого супу додається томатна заправка, яка робить його просто неповторним.

Опис приготування:

Основна відмінність турецького варіанту - тут додаються помідори. Але вони роблять смак і зовнішній вигляд курячого супу просто чудовими. Отже приступимо. Відваріть курятину і поріжте на шматочки, штам бульйон. Злегка обсмажте в каструлі часник, потім додайте подрібнені помідори і трохи протушкувати. Потім влийте бульйон і доведіть до кипіння. Після цього відправте в суп вермішель, і коли вона буде готова, додайте м'ясо, сіль і спеції. Дайте хвилину покипіти і зніміть з вогню. На стіл подавайте посипавши свіжою зеленню. Смачного!

  • Вермішель - 100 грам
  • Курячі грудки - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
турецький курячий суп - фото крок 1
Отварите курятину до готовности. М'ясо порізати, штам бульйону.
турецький курячий суп - фото крок 2
Помідори подрібніть в блендері. У каструлі розігрійте масло і злегка обсмажте подрібнений часник, потім додайте томатне пюре і протушкувати 5 хвилин.
турецький курячий суп - фото крок 3
Влийте бульйон і доведіть до кипіння.
турецький курячий суп - фото крок 4
Потім додайте вермішель, і коли вона буде готова, додайте м'ясо, сіль і спеції. Дайте хвилину покипіти і зніміть з вогню. На стіл подавайте посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти