Тунець з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що рибу треба їсти як мінімум раз на тиждень. Зробіть свій раціон і спробуйте нову страву - тунець, запечений з сиром і помідорами чері. Рецепт тунця з сиром дуже простий!
Тунець - риба неймовірно корисна, поживна і смачна. М'ясо тунця не володіє сильним рибним запахом, і тому припаде до смаку будь-якому. Однак, тунець трохи сухуватий, і тому готувати його ми будемо з цибулею і оливковою олією. Більш того, дуже важливо не перетримати м'ясо в духовці. Але всіх цих проблем можна легко уникнути, якщо слідувати поетапні інструкції рецепта тунця з сиром. Читайте, як приготувати тунець з сиром!
- Тунець - 1 кілограм
- Лимон - 1/2 штуки
- Сир - 200 грам
- Цибуля - 150 грам
- Помідори черрі - 10 штук
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, спеції - - За смаком
Розріжте рибу на стейки товщиною в півтора сантиметра, викладіть на деко, посолити і полийте лимонним соком.
Посипте стейки спеціями. Я люблю поєднання риби і чебрецю, базиліка і орегано.
Потім акуратно полийте стейки оливковою олією.
На гарячій сковороді розігрійте ложку рослинної олії і обсмажте дрібно порізану цибулю до прозорості.
Обсмажену цибулю викладіть на стейки.
Зверху викладіть пластинки сиру або сир, потертий на крупній тертці.
Потім розкладіть помідори-чері або звичайні томати, порізані кружальцями. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Тунецьь з сиром готовий! Смачного!