Трояндочки з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Ви не повірите, але для того, щоб приготувати такі приголомшливі трояндочки з яблук, не потрібно бути професійним кондитером. Зробити це дуже просто, а результат говорить сам за себе!
Трояндочки з яблук можна подавати як легкі, повітряні і низькокалорійні тістечка, а можна прикрашати ними десерти і домашню випічку. Рецепт приготування трояндочок з яблук дуже простий, а на виході виходить дуже оригінальне і красиве блюдо, яка не осоромить навіть самий урочистий святковий стіл. Загалом, розповідаю, як приготувати трояндочки з яблук - дуже сподіваюся, що вам сподобається!
- Яблука - 6 штук
- Листкове тісто готове - 500 грам (бездрожжевое)
- Вода - 0, 5 L
- Цукор - 1, 5 склянки
- Гвоздика - 3-4 штук
- Обкладинка - За смаком
Яблука вимити, обсушити і розрізати на чотири частини. Видалити серцевину і нарізати тонкими часточками.
Закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Кинути корицю, гвоздику і часточки яблук.
Варити на повільному вогні кілька хвилин, поки яблука не стануть прозорими.
Варити на повільному вогні кілька хвилин, поки яблука не стануть прозорими.
Трохи остудити яблука в сиропі, вийняти шумівкою або відкинути на друшляк.
Після того, як зайва рідина стече, можна укладати часточки яблук на смужки попередньо розкачане тісто.
Після того, як зайва рідина стече, можна укладати часточки яблук на смужки попередньо розкачане тісто.
Згорнути смужки рулетом. Пальцями надати трояндочки форму.
Викласти на застелений пекарської папером деко. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин.
Готові трояндочки остудити і посипати цукровою пудрою. Подавати їх можна як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Приємного чаювання! :)
Приємного чаювання! :)