Рецепт Трояндочки з яблук фото

Трояндочки з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Випічка
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви не повірите, але для того, щоб приготувати такі приголомшливі трояндочки з яблук, не потрібно бути професійним кондитером. Зробити це дуже просто, а результат говорить сам за себе!

Опис приготування:

Трояндочки з яблук можна подавати як легкі, повітряні і низькокалорійні тістечка, а можна прикрашати ними десерти і домашню випічку. Рецепт приготування трояндочок з яблук дуже простий, а на виході виходить дуже оригінальне і красиве блюдо, яка не осоромить навіть самий урочистий святковий стіл. Загалом, розповідаю, як приготувати трояндочки з яблук - дуже сподіваюся, що вам сподобається!

  • Яблука - 6 штук
  • Листкове тісто готове - 500 грам (бездрожжевое)
  • Вода - 0, 5 L
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Гвоздика - 3-4 штук
  • Обкладинка - За смаком
трояндочки з яблук - фото крок 1
Яблука вимити, обсушити і розрізати на чотири частини. Видалити серцевину і нарізати тонкими часточками.
трояндочки з яблук - фото крок 2
Закип'ятити воду і розчинити в ній цукор. Кинути корицю, гвоздику і часточки яблук.
Варити на повільному вогні кілька хвилин, поки яблука не стануть прозорими.
трояндочки з яблук - фото крок 3
Трохи остудити яблука в сиропі, вийняти шумівкою або відкинути на друшляк.
Після того, як зайва рідина стече, можна укладати часточки яблук на смужки попередньо розкачане тісто.
трояндочки з яблук - фото крок 4
Згорнути смужки рулетом. Пальцями надати трояндочки форму.
трояндочки з яблук - фото крок 5
Викласти на застелений пекарської папером деко. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 20 хвилин.
трояндочки з яблук - фото крок 6
Готові трояндочки остудити і посипати цукровою пудрою. Подавати їх можна як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Приємного чаювання! :)

Схожі рецепти