Трояндочки з редиски
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам нудно просто так подавати овочі і хочеться якоїсь оригінальної подачі, пропоную вам дізнатися, як приготувати трояндочки з редиски. Різьблення по дереву (фігурна нарізка овочів) нині в моді
Взагалі, чомусь нашим господиням здається, що ні до чого на кухні подібного роду баловство і можна просто пошматувати редиску соломкою. А потім ці ж господині дивуються, чому їхні діти, наприклад, не хочуть їсти редиску. А тому що подавати треба правильно, дорогі мої Спробуйте приготувати трояндочки з редиски - не сумніваюся, що від таким чином поданої редиски не відязикаться ніхто. А безпосереднє опис з фото - вам на допомогу
- Rediska - 10 штук
1. Отже, насправді, особливих складнощів тут немає. Моєму редиску, відчищаємо від корінців.
2. Беремо гостро заточений ніж. Редисці рівненько обрізаємо боку, щоб вона вийшла злегка наближеною до квадрату і стійкої, але не перестарайтеся
3. Тепер робимо надрізи по нижньому краю редиски, направляючи ніж зверху вниз, - це у нас вийдуть нижні пелюстки.
4. Прибираємо тепер недоноски, і ось їх можете сміливо кидати в салат, - вони нам більше не знадобляться
5. Має вийти таке ось диво
6. Далі все просто - потрібно робити надрізи і видаляти зайве, і так по колу знизу вгору.
7. Як дійдете до верхніх пелюсток, просто акуратно робіть маленькі надрізи зверху вниз, як показано на фото.
8. Ось така ось трояндочка у вас повинна вийти. Відразу ж поміщаємо її в холодну воду, і відправляємо в холодильник на 10-20 хвилин.
Вуаля! Дістаємо з води, злегка просушують, - і можна подавати! Наші трояндочки з редиски в домашніх умовах готові! Можна прикрашати ними салати, гарніри, і навіть супи А найпростіше - подавати як закуску.
Хай щастить!
Хай щастить!