Чіпси з редиски
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви точно не пробували! Чіпси з редиски - дуже прикольна саморобна закуска, приготувати яку не надто складно. Немає ласощі, але похрумтіти перед телевізором або комп'ютером - саме те.
Рецепт чіпсів з редиски народився несподівано, в результаті мого кулінарного експерименту. Просто будинку була величезна кількість редиски (травень місяць, як ніяк), і я не знала, що з неї приготувати, крім традиційного салату. Спробувала приготувати чіпси з редиски. Ви знаєте, вийшло досить оригінально! Звичайно, це делікатесними я ці чіпси не назвала б, але заради різноманітності та інтересу їх можна приготувати. Розійшлися вони у нас в момент - добре, що ще встигла сфотографувати
Отже, як приготувати чіпси з редиски:
1. Редиску моєму і гострим ножем нарізаємо на тонкі скибочки.
2. Нарізану редиску кладемо в невелику каструльку, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо ще 4-5 хвилин після кипіння. Потім відкидаємо на друшляк.
3. У фритюрниці або важкої каструлі розігріваємо олію.
4. Кидаємо скибочки редиски в киплячу олію і обсмажуємо приблизно 8-10 хвилин до глибокого коричневого кольору.
5. Обсмажені чіпси кладемо на паперову серветку, щоб та ввібрала зайвий жир. Перед подачею чіпси з редиски потрібно посолити.
От і все, чіпси з редиски готові Хрум-хрум!
- Редис - 20 штук
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів (для смаження)
Отже, як приготувати чіпси з редиски:
1. Редиску моєму і гострим ножем нарізаємо на тонкі скибочки.
2. Нарізану редиску кладемо в невелику каструльку, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо ще 4-5 хвилин після кипіння. Потім відкидаємо на друшляк.
3. У фритюрниці або важкої каструлі розігріваємо олію.
4. Кидаємо скибочки редиски в киплячу олію і обсмажуємо приблизно 8-10 хвилин до глибокого коричневого кольору.
5. Обсмажені чіпси кладемо на паперову серветку, щоб та ввібрала зайвий жир. Перед подачею чіпси з редиски потрібно посолити.
От і все, чіпси з редиски готові Хрум-хрум!