Рецепт Тріска з цвітною капустою фото

Тріска з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Як тільки ви спробуєте це блюдо - ви в нього закохаєтесь. Шматочки тріски загорнуті в бекон і обсмажені на сковороді. На стіл подаються з найніжнішим пюре з цвітної капусти - просто чудово.

Красиве і смачне блюдо. Поставте варитися капусту на 7-10 хвилин. Цього часу вистачить, щоб порізати філе тріски і кожен шматочок обернути листком бекону. Готову капусту перетворите в пюре за допомогою погружного блендера, додайте молоко, олія, сіль і перець за смаком. Шматочки тріски в беконі добре обсмажте на розігрітій сковороді. Подайте на стіл тепле пюре з цвітної капусти з скибочкам тріски. Смачного!

  • Вершкове масло - 25 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Гарячкові файл - 3 штуки
  • Скибочку бекону - 6 штук
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
тріска з цвітною капустою - фото крок 1
Розберіть капусту на суцвіття і відваріть в киплячій воді протягом 7-10 хвилин.
тріска з цвітною капустою - фото крок 2
Поріжте філе тріски шматочками і оберніть кожен шматочок листком бекону.
тріска з цвітною капустою - фото крок 3
Готову капусту перетворите в пюре за допомогою погружного блендера, додайте молоко, олія, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
тріска з цвітною капустою - фото крок 4
Шматочки тріски в беконі добре обсмажте на розігрітій сковороді. Подайте на стіл тепле пюре з цвітної капусти з скибочкам тріски в беконі.

Схожі рецепти