Тріска з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки ви спробуєте це блюдо - ви в нього закохаєтесь. Шматочки тріски загорнуті в бекон і обсмажені на сковороді. На стіл подаються з найніжнішим пюре з цвітної капусти - просто чудово.
Красиве і смачне блюдо. Поставте варитися капусту на 7-10 хвилин. Цього часу вистачить, щоб порізати філе тріски і кожен шматочок обернути листком бекону. Готову капусту перетворите в пюре за допомогою погружного блендера, додайте молоко, олія, сіль і перець за смаком. Шматочки тріски в беконі добре обсмажте на розігрітій сковороді. Подайте на стіл тепле пюре з цвітної капусти з скибочкам тріски. Смачного!
- Вершкове масло - 25 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Кольорова капуста - 1 штука
- Гарячкові файл - 3 штуки
- Скибочку бекону - 6 штук
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
Розберіть капусту на суцвіття і відваріть в киплячій воді протягом 7-10 хвилин.
Поріжте філе тріски шматочками і оберніть кожен шматочок листком бекону.
Готову капусту перетворите в пюре за допомогою погружного блендера, додайте молоко, олія, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
Шматочки тріски в беконі добре обсмажте на розігрітій сковороді. Подайте на стіл тепле пюре з цвітної капусти з скибочкам тріски в беконі.