Рецепт Тріска по-італійськи фото

Тріска по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Ще один оригінальний спосіб приготувати філе тріски - це рецепт тріски по-італійськи. Інгредієнти досить прості і доступні, проте тріска виходить незвичайною і оригінальною.

Опис приготування:

Вже не знаю, чи дійсно італійці готують тріску таким чином. Однак в кулінарній книзі цей рецепт тріски по-італійськи був включений в список традиційних страв регіону Венето. Так чи інакше, блюдо дійсно виходить смачне - рибка залишається ніжною, а кляр виходить хрусткий, з незвичайним присмаком вина. Коротше, варто спробувати. Сподіваюся, тріска по-італійськи вам сподобається!

  • Лихоманка - 600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Біле вино - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
тріска по-італійськи - фото крок 1
Збийте яйце, додайте в нього борошно. Перемішайте.
тріска по-італійськи - фото крок 2
Додайте нарубану зелень петрушки.
тріска по-італійськи - фото крок 3
Додати сіль, поперчіть і додайте трохи білого вина. Багато не треба, кляр повинен бути густим.
тріска по-італійськи - фото крок 4
Філе тріски нарізати на шматочки, вмочити в кляр.
тріска по-італійськи - фото крок 5
Обсмажити в гарячому маслі з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Тріска по-італійськи готова!

Схожі рецепти