Трикутники з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Легка закуска, блюдо до чаю - трикутники з шинкою завжди до місця. Нижче представлений рецепт трикутників з шинкою з фото. Обов'язково приготуйте цю чудову закуску і порадуйте гостей.
Щоб приготувати трикутники з шинкою в домашніх умовах, необхідно: замісити тісто, нарізати начинку, загорнути начинку в тісто і запекти трикутники. Потім трикутники з шинкою трохи остудіть і подавайте. Хай щастить!
- Шинка - 500 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Сирі дріжджі - 42 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
Замішуємо тісто. Засипаємо в миску борошно, розбиваємо туди яйця, заливаємо води, додаємо дріжджів, вершків, йогурту, сіль, цукор. Замішуємо, додаємо розпушувача і рослинного масла. Місимо до однорідності. Ділимо на шматочки і розгортаємо в кола.
Дрібно нарізаємо шинку і змішуємо з цибулею. Начинку загортаємо в тісто в форму трикутника.
Викладаємо трикутнички на деко, змащений маслом. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом півгодини.
Коли трикутники стануть рум'яними, їх можна подавати на стіл.