Пиріжки-трикутники з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це завжди смачно. Щоб приготувати апетитні і ситні пиріжки-трикутники з м'ясом в домашніх умовах потрібно всього кілька простих продуктів і трохи часу.
Це трохи спрощений рецепт приготування пиріжків-трикутників з м'ясом, в якому використовується листкове тісто. При бажанні можна зробити дріжджове, щоб пиріжки були більш повітряними. Це відмінний варіант перекусу на природі, роботи або будинку.
- Листкове тісто - 1 кілограм
- М'ясо - 400-500 грам
- Яйце - 2-3 штук (по бажанню)
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Тісто потрібно розморозити і трохи розкачати. Щоб пиріжки-трикутники з м'ясом в домашніх умовах були більш пишними, не потрібно робити тісто занадто тонким. Нарізати його невеликими квадратиками і викласти на робочу поверхню.
2. Для приготування начинки вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку м'ясо. На сковороді розігріти олію. Цибулину очистити і нарізати кубиками, відправити на сковороду і смажити до прозорості. Викласти фарш і смажити до готовності, посолити і поперчити за смаком. Ще в начинку можна додати відварене яйце. Трохи остигнула начинку викласти на шматочок тесту.
3. Акуратно загорнути, щоб вийшов трикутник. Краї щільно защипи, щоб начинка в процесі випікання не опинилася зверху.
4. Деко застелити пергаментом або фольгою. Викласти зліплені пірожочкі. Щоб вони були більш блискучими, в рецепт приготування пиріжків-трикутників з м'ясом потрібно додати 1 жовток. Його трохи збити і промазати їм тісто з усіх боків.
5. Надіслати лист в розігріту духовку хвилин на 20.
6. Коли верх став рум'яним, пиріжки можна діставати. Ось так швидко і смачно виходить натуральний перекус для всієї родини.