Печиво з сиру «трикутники»
(покроковий рецепт з фото)
Просте в приготуванні, ароматне і дуже смачне печиво з сиру "трикутники" в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для кожного. Воно однозначно заслуговує вашої уваги.
Це дивно простий рецепт печива з сиру Трикутники з мінімальним набором необхідних інгредієнтів. Воно чудово ще й тим, що зберігається м'яким і через кілька днів після приготування. Втім, досить складно не з'їсти його відразу.
- Вершкове масло - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Борошно - 300 грам
- Розпушувач - 1 щіпка
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
1. З приготуванням тесту все досить просто - сир з'єднати з розм'якшеним вершковим маслом і розтерти ложкою до однорідної консистенції. Потім поступово всипати просіяне борошно з розпушувачем і замісити м'яке, еластичне тісто. На робочій поверхні розкачати його не надто тонко.
2. За допомогою виїмок або склянки вирізати з пласта тіста гуртки середнього розміру. Підготувати невелику мисочку, в яку насипати цукор. Щоб печиво з сиру Трикутники в домашніх умовах було більш ароматним, в цукор можна додати ванілін або щіпку кориці. Кружечок тіста занурити в цукор.
3. Згорнути його навпіл так, щоб цукор виявився всередині кружечка.
4. Тепер знову потрібно занурити тісто з одного боку в мисочку з цукром.
5. І згорнути цукром всередину. В результаті виходять ось такі трикутнички.
6. Ось і весь простий рецепт печива з сиру Трикутники. Залишилося викласти його на пергамент на відстані приблизно 2 сантиметрів, і відправити лист в розігріту духовку на 25-35 хвилин, в залежності від розміру.