Сирне печиво «трикутники» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це печиво може бути відомо вам під іншою назвою, наприклад, «Гусячі лапки». Принцип приготування один і той же. Ділюся рецептом, як приготувати сирне печиво «Трикутники».
Якщо любите сирну випічку, то це печиво вам обов'язково сподобається. Смачне домашнє печиво робиться просто і швидко. Можна використовувати домашній сир або магазинний. Намагаюся робити великі порції, тому як ця випічка дуже швидко розходиться і довго залишається свіжою. Печиво подаю з молоком, чаєм або кавою.
- Сир - 200 грам
 - Вершкове масло - 180 грам
 - Борошно - 300 грам
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 100 грам
 
1
Вершкове масло гарненько охолодіть (попередньо відправте його в морозилку), потім натріть на крупній тертці.
2
Викладіть до маслу сир і розімніть його виделкою, змішайте інгредієнти.
3
В окремій мисці з'єднайте борошно, розпушувач і ванільний цукор, потім додайте сухі інгредієнти до маслу і сиру.
4
Замісити руками тісто, сформуйте кулю і оберніть його харчовою плівкою. Надішліть тісто на півгодини в холодильник.
5
Через 30 хвилин дістаньте тісто, розкачайте його в тонкий пласт (0, 5 см), склянкою виріжте круглі форми.
6
Цукор пересипте в миску і умочіть кожен коло в цукор з одного боку, потім поверніть його навпіл цукром всередину, умочіть в цукор ще раз і знову згорніть навпіл, щоб вийшов трикутничок.
7
Викладіть печиво на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
8
Готове печиво викладіть на тарілку і остудіть, потім подавайте до столу.