Рецепт Сирне печиво «трикутники» фото

Сирне печиво «трикутники»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво може бути відомо вам під іншою назвою, наприклад, «Гусячі лапки». Принцип приготування один і той же. Ділюся рецептом, як приготувати сирне печиво «Трикутники».

Якщо любите сирну випічку, то це печиво вам обов'язково сподобається. Смачне домашнє печиво робиться просто і швидко. Можна використовувати домашній сир або магазинний. Намагаюся робити великі порції, тому як ця випічка дуже швидко розходиться і довго залишається свіжою. Печиво подаю з молоком, чаєм або кавою.

  • Сир - 200 грам
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 100 грам
1
Вершкове масло гарненько охолодіть (попередньо відправте його в морозилку), потім натріть на крупній тертці.
2
Викладіть до маслу сир і розімніть його виделкою, змішайте інгредієнти.
3
В окремій мисці з'єднайте борошно, розпушувач і ванільний цукор, потім додайте сухі інгредієнти до маслу і сиру.
4
Замісити руками тісто, сформуйте кулю і оберніть його харчовою плівкою. Надішліть тісто на півгодини в холодильник.
5
Через 30 хвилин дістаньте тісто, розкачайте його в тонкий пласт (0, 5 см), склянкою виріжте круглі форми.
6
Цукор пересипте в миску і умочіть кожен коло в цукор з одного боку, потім поверніть його навпіл цукром всередину, умочіть в цукор ще раз і знову згорніть навпіл, щоб вийшов трикутничок.
7
Викладіть печиво на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
8
Готове печиво викладіть на тарілку і остудіть, потім подавайте до столу.

Схожі рецепти