Рецепт Традиційний салат «Олів'є» (дійсно смачний) фото

Традиційний салат «Олів'є» (дійсно смачний)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Картопля , Яйця , Огірок
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Салат"Олів'є" - це король серед салатів. Всі впевнені, що знають, як його приготувати, але у всіх господинь різні рецепти. Тепер вам стануть відомі правильне поєднання і пропорції всіх продуктів.

Опис приготування:

Важливо правильно зварити овочі. Закладати їх необхідно в киплячу і трохи підсолену воду.

Намагайтеся, щоб все нарізані інгредієнти були однакового розміру, так салат виглядає красивіше і смачніше.

Загалом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати традиційний салат"Олів'є" (дійсно смачний).


  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Свіжий огірок - 1 штука
  • Маринований огірок - 4-5 штук
  • Горошок - 0, 5 L
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - 1 щіпка
  • Куряче філе - 1 штука
традиційний салат
1. Відварені картопля, морква і яйця нарізаємо кубиками. Розмір повинен бути приблизно, як горошина.
традиційний салат
2. Цибуля ріжемо так дрібно, як це у вас виходить. Відправляємо нарізану цибулю до нарізаним овочам.
традиційний салат
3. За бажанням зі свіжого огірочка можна зняти шкірку. Ріжемо його дрібними кубиками, так само чинимо і з маринованими огірочками. Відправляємо до інших овочів.
традиційний салат
4. Відварену і остигнула курячу грудку наріжте пластами, розділити їх на смужки, щоб було зручніше нарізати її кубиками.
традиційний салат
5. З горошку злийте рідину, додайте горошок в салат.
традиційний салат
6. Заправляємо салат тільки перед подачею, заздалегідь цього робити не треба. У майонез додайте дрібку солі і трохи перцю. У салат заправку додавайте поступово, щоб не переборщити.
традиційний салат
7. Якщо хочете, щоб салат був не тільки смачним, але і красивим, використовуйте для подачі кулінарне кільце. У цю форму, злегка утрамбовуючи, накладаємо салат.
Можна їсти. Вийшло - просто пальчики оближеш!

Схожі рецепти