Традиційний салат «Олів'є» (дійсно смачний)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Салат"Олів'є" - це король серед салатів. Всі впевнені, що знають, як його приготувати, але у всіх господинь різні рецепти. Тепер вам стануть відомі правильне поєднання і пропорції всіх продуктів.
Опис приготування:
Важливо правильно зварити овочі. Закладати їх необхідно в киплячу і трохи підсолену воду.
Намагайтеся, щоб все нарізані інгредієнти були однакового розміру, так салат виглядає красивіше і смачніше.
Загалом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати традиційний салат"Олів'є" (дійсно смачний).
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Свіжий огірок - 1 штука
- Маринований огірок - 4-5 штук
- Горошок - 0, 5 L
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - 1 щіпка
- Куряче філе - 1 штука
1. Відварені картопля, морква і яйця нарізаємо кубиками. Розмір повинен бути приблизно, як горошина.
2. Цибуля ріжемо так дрібно, як це у вас виходить. Відправляємо нарізану цибулю до нарізаним овочам.
3. За бажанням зі свіжого огірочка можна зняти шкірку. Ріжемо його дрібними кубиками, так само чинимо і з маринованими огірочками. Відправляємо до інших овочів.
4. Відварену і остигнула курячу грудку наріжте пластами, розділити їх на смужки, щоб було зручніше нарізати її кубиками.
5. З горошку злийте рідину, додайте горошок в салат.
6. Заправляємо салат тільки перед подачею, заздалегідь цього робити не треба. У майонез додайте дрібку солі і трохи перцю. У салат заправку додавайте поступово, щоб не переборщити.
7. Якщо хочете, щоб салат був не тільки смачним, але і красивим, використовуйте для подачі кулінарне кільце. У цю форму, злегка утрамбовуючи, накладаємо салат.
Можна їсти. Вийшло - просто пальчики оближеш!
Можна їсти. Вийшло - просто пальчики оближеш!