Рецепт Салат «Цезар» традиційний фото

Салат «Цезар» традиційний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Мабуть, є такі салати, які в кафе є найбільш популярними для замовлення. Одним з них є"Цезар" . Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат"Цезар" традиційний.

Опис приготування:

Такий салат виходить дуже смачним і насиченим. Салат"Цезар" завжди буде бажаним на будь-якому столі і обов'язково порадує всіх без винятку. Якщо не любите бекон, можете виключити його з салату. Такий салат легкий і не обтяжить шлунок перед подальшим прийомом їжі. Смачного!

  • Салат"Ромен" - 150 грам
  • Філе курячої грудки - 200 грам (відварне)
  • Помідори - 100 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Хліб - 100 грам
  • Бекон - 3-4 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (для соусу)
  • Домашній майонез - 150 грам (для соусу)
  • Йогурт натуральний - 150 грам (для соусу)
  • Каперсами - 20 грам (для соусу)
  • Дижонская гірчиця - 20 грам (для соусу)
  • Пармезан - 20 грам (для соусу)
  • Анчоуси - 60 грам (для соусу)
  • Оливки - 20 грам (для соусу)
салат
У мисці змішайте подрібнений часник, 2 ст.Л. Оливкового масла, 1 ст.Л. Бульйону і приправте все сіллю з перцем. Хліб наріжте шматочками, ображати кірки і наріжте кубиками 1х1 см. Змішайте з соусом і підсмажте хліб на сухій сковороді.
салат
Сир натріть на дрібній тертці, грудку наріжте медальйонами, а помідори - попалам, салат порвіть на шматочки.
салат
Бекон обсмажте до золотистого кольору і наріжте шматочками.
салат
Для соусу змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідного стану. У миску складіть все що становить салату, полийте соусом, а зверху посипати сиром.

Схожі рецепти