Салат «Цезар» традиційний
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, є такі салати, які в кафе є найбільш популярними для замовлення. Одним з них є "цезар" . Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат "цезар" традиційний.
Такий салат виходить дуже смачним і насиченим. Салат "цезар" завжди буде бажаним на будь-якому столі і обов'язково порадує всіх без винятку. Якщо не любите бекон, можете виключити його з салату. Такий салат легкий і не обтяжить шлунок перед подальшим прийомом їжі. Смачного!
- Салат "ромен" - 150 грам
- Філе курячої грудки - 200 грам (відварне)
- Помідори - 100 грам
- Пармезан - 30 грам
- Хліб - 100 грам
- Бекон - 3-4 штук
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (для соусу)
- Домашній майонез - 150 грам (для соусу)
- Йогурт натуральний - 150 грам (для соусу)
- Каперсами - 20 грам (для соусу)
- Дижонская гірчиця - 20 грам (для соусу)
- Пармезан - 20 грам (для соусу)
- Анчоуси - 60 грам (для соусу)
- Оливки - 20 грам (для соусу)
У мисці змішайте подрібнений часник, 2 ст.Л. Оливкового масла, 1 ст.Л. Бульйону і приправте все сіллю з перцем. Хліб наріжте шматочками, ображати кірки і наріжте кубиками 1х1 см. Змішайте з соусом і підсмажте хліб на сухій сковороді.
Сир натріть на дрібній тертці, грудку наріжте медальйонами, а помідори - попалам, салат порвіть на шматочки.
Бекон обсмажте до золотистого кольору і наріжте шматочками.
Для соусу змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідного стану. У миску складіть все що становить салату, полийте соусом, а зверху посипати сиром.