Рецепт Салат «мімоза» традиційний фото

Салат «мімоза» традиційний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сардина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати салат"Мімоза" традиційний? Поділюся споконвічно радянським рецептом! Жоден святковий стіл не обійдеться без старої-доброї, добре знайомої нам"Мімоза" .

Опис приготування:

Хочу вам розповісти про традиційний і популярний салат"Мімозу" . На рівні з"оселедець під шубою" і"Олів'є" ні дні народження, ні Новий рік чи Різдво в моїй родині не проходять без смачної"Мімози" . Такий салат я зазвичай готую з вечора, для того, щоб всі верстви добре просочилися. Так структура стає ніжною, вершкової і соковитою. Отже, приступимо до приготування!

  • Сардина консервована - 1 штука
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Майонез - 250-300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
салат
Ваш святковий стіл буде виглядати яскравіше, якщо ви подасте салат порційно. До того ж гостям буде зручніше і ніхто не піде не спробувавши"Мімозу" . Підготуйте інгредієнти: зваріть яйця вкуртую, з рибної консерви злийте рідину і розімніть вилкою.
салат
На дно тарілки по формі викладаємо рибну консерву.
салат
Змащуємо майонезом і викладаємо наступним шаром терті білки.
салат
Змащуємо майонезом і розподіляємо терту моркву. Я морква не відварюю, зі свіжої мені салат подобається більше.
салат
Повторіть крок з майонезом і наступний шар зробіть сирним.
салат
Прикрасьте"Мімозу" тертим жовтком, знову ж змастивши попередній шар майонезом. Акуратно підніміть форму і пригощайте гостей. Смачного!

Схожі рецепти