Тостовий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю багато хто любить на сніданок тости з маслом або з повидлом. Але магазинний хліб не завжди хочеться купувати, т.К. Його склад не завжди якісний. Для володарів хлібопічки ділюся рецептом хліба!
Варто відзначити, що хліба перед нарізкою бажано відлежатися протягом 6-8 годин. Тоді його структура ущільнився і кришиться він не буде. Якщо ви любите свіжоспечений хліб, то ви також можете використовувати його для тостів.
- Вода - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (сухі)
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 400-425 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Підігрійте воду до температури 36-38 градусів. Вилийте в відерце хлібопічки. Додайте вершкове масло.
Додайте борошно, дріжджі, сіль, цукор.
Поставте відерце в хлібопічку. Увімкніть режим "французький", за часом на 4 годину.
Поставте відерце в хлібопічку. Увімкніть режим "французький", за часом на 4 годину.
Після закінчення режиму дістаньте хліб з відерця і охолодіть на дошці.
Наріжте хліб на бажані шматочки, і зробіть тости.
Смачного!