Рецепт Тостовий хліб в хлібопічці фото

Тостовий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно, Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, День народження
Випічка, Хліб

Думаю багато хто любить на сніданок тости з маслом або з повидлом. Але магазинний хліб не завжди хочеться купувати, т.К. Його склад не завжди якісний. Для володарів хлібопічки ділюся рецептом хліба!

Варто відзначити, що хліба перед нарізкою бажано відлежатися протягом 6-8 годин. Тоді його структура ущільнився і кришиться він не буде. Якщо ви любите свіжоспечений хліб, то ви також можете використовувати його для тостів.

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Дріжджі - 1, 5 чайних ложки (сухі)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 400-425 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 2
Підігрійте воду до температури 36-38 градусів. Вилийте в відерце хлібопічки. Додайте вершкове масло.
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 3
Додайте борошно, дріжджі, сіль, цукор.
Поставте відерце в хлібопічку. Увімкніть режим "французький", за часом на 4 годину.
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 4
Після закінчення режиму дістаньте хліб з відерця і охолодіть на дошці.
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 5
Наріжте хліб на бажані шматочки, і зробіть тости.
тостовий хліб в хлібопічці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти