Торт «золота рибка»
(покроковий рецепт з фото)
Дітки люблять не просто смачні, але і красиво оформлені тортики. Пропоную рецепт приготування торта "золота рибка", який безсумнівно здивує і порадує не тільки малюків, але і дорослих.
Рецепт приготування торта "золота рибка" - це скоріше керівництво по прикрасі, так як начинка може бути абсолютно будь-яка. Приготувати можна будь-які коржі і просочити їх улюбленим сиропом або кремом.
- Бісквіт - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 4-5 Ст. Ложок
- Какао - 1-2 Ст. Ложок
- Вишня - 100 грам (по бажанню)
- Цукор - 200 грам
- Желатин - 20 грам
- Білки яєчні - 3 штуки
- Харчові барвники - 3-4 штук
1. Для початку необхідно спекти бісквіт за улюбленим рецептом. Добре його остудити і почати вирізати форму торта. Найкраще намалювати контур на папері, а потім вирізати бісквіт за шаблоном.
2. Промазати бісквіт кремом з усіх боків і на місцях з'єднання шматочків бісквіта. Крем може бути абсолютно будь-який. Це простий рецепт торта "золота рибка", а значить і крем досить легкий - збиті з цукровою пудрою вершки з додавання какао і вишні без кісточок.
3. Накрити заготовку другим бісквітом, вирізаним з цього ж шаблону. За допомогою крему зробити виступи, які будуть служити для обриси хвоста рибки.
4. Ретельно промазати кремом голову, вирівнюючи, щоб не було видно розлучень. З шматочків бісквіта вирізати невеликі губки.
5. Основна робота - це прикраса зверху. Краще використовувати білковий крем з додаванням желатину, щоб він добре тримав форму. Крем розділити на кілька частин, додавши різні барвники.
6. За допомогою кондитерського шприца оформити торт "золота рибка" в домашніх умовах. Варіантів прикраси може бути досить багато - з додаванням різні квітів, намистин і т.Д. Не варто забувати і про голову, на який потрібно оформити очей і червоні губи.