Торт «золота осінь»
(покроковий рецепт з фото)
Осінь асоціюється у мене з ягодами типу журавлини і брусниці, раніше у бабусі якраз у вересні був сезон. Трохи включивши ностальгію, з'явився цей простий рецепт торта "золота осінь". Смачно дуже!
Ось такий от цікавий рецепт приготування торта "золота осінь". Я впевнена, вам він сподобається, в ньому немає нічого особливо складного і понад-оригінального, але зате до чого ж він гарний і смачний! Так що розповідаю, як приготувати торт "золота осінь"!
- Крем - 1 Склянка
- Цукор коричневий - 1.5 склянки
- Манька - 1 Склянка
- Борошно - 1/2 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Маргарин - 120 грам
- Брусниця у власному соку - 100 грам (або варення, або варення)
- Шоколад чорний - 50 грам
1. Яйця збиваємо з цукром.
2. Додамо сметану, маргарин, висипати манну крупу і борошно. Перемішати, накрити харчовою плівкою на 30 хвилин для набухання манки.
3. Випікаємо в розігрітій до 180 духовці 40 хвилин. Остужаем, виймаємо з форми.
4. Вершки збиваємо в пишну масу.
5. Додамо брусничний конфітюр, сироп від варення або сік. Самі ягідки поки що відкладемо в сторону.
6. Корж розрізаємо на кілька частин. Кожну щедро Промазуємо кремом і складаємо їх один на одного, трохи притискаючи.
7. Кремом також смажена наш торт по боками зверху. А ягідки викладаємо наверх, як вам подобається. Готово!