Рецепт Торт «золота осінь» фото

Торт «золота осінь»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Брусниця
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Осінь асоціюється у мене з ягодами типу журавлини і брусниці, раніше у бабусі якраз у вересні був сезон. Трохи включивши ностальгію, з'явився цей простий рецепт торта "золота осінь". Смачно дуже!

Опис приготування:

Ось такий от цікавий рецепт приготування торта "золота осінь". Я впевнена, вам він сподобається, в ньому немає нічого особливо складного і понад-оригінального, але зате до чого ж він гарний і смачний! Так що розповідаю, як приготувати торт "золота осінь"!

  • Крем - 1 Склянка
  • Цукор коричневий - 1.5 склянки
  • Манька - 1 Склянка
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Маргарин - 120 грам
  • Брусниця у власному соку - 100 грам (або варення, або варення)
  • Шоколад чорний - 50 грам
торт
1. Яйця збиваємо з цукром.
торт
2. Додамо сметану, маргарин, висипати манну крупу і борошно. Перемішати, накрити харчовою плівкою на 30 хвилин для набухання манки.
торт
3. Випікаємо в розігрітій до 180 духовці 40 хвилин. Остужаем, виймаємо з форми.
торт
4. Вершки збиваємо в пишну масу.
торт
5. Додамо брусничний конфітюр, сироп від варення або сік. Самі ягідки поки що відкладемо в сторону.
торт
6. Корж розрізаємо на кілька частин. Кожну щедро Промазуємо кремом і складаємо їх один на одного, трохи притискаючи.
торт
7. Кремом також смажена наш торт по боками зверху. А ягідки викладаємо наверх, як вам подобається. Готово!

Схожі рецепти