Фруктовий салат «щедра осінь»
(покроковий рецепт з фото)
Фруктовий салат, поєднує в собі одночасно свіжість, яскравий смак і яскраві нотки кращих осінніх фруктів. Підходить для святкового столу, частування дітей і просто ласощі і прикраси столу.
Фруктовий салат - блюдо з легкозамінними інгредієнтами, головне пам'ятати і дотримуватися поєднання смаків: солодкий, свіжий, терпкий, кислинка. При правильному поєднанні цих смаків - ваш фруктовий салат підкорить будь-яке серце. Смачного!
- Манго - 1 штука
- Інжир - 2 штуки
- Груша - 1 штука
- Кавун - 450 грам (вага м'якоті без кірки)
- Диня - 130 грам (вага м'якоті без кірки)
- Йогурт - 250 грам(2.5% жирності)
- Гранат - За смаком (для прикраси)
Ретельно вимийте фрукти.
Поріжте всі інгредієнти зручними шматочками, кавун можна порізати трохи крупніше, ніж інші фрукти.
З'єднайте фрукти в салатниці і додайте йогурт в якості заправки. Для цих цілей я зазвичай беру нейтральний йогурт з додаванням злаків і насіння, завдяки чому він не перебиває смак фруктів. Акуратно перемішайте. Посипте зверху зернами граната, для дітей можна використовувати гранат без кісточок.