Салат з куркою і грибами «осінь»
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання грибів і курки в салатах можна назвати класичним, але, якщо додати до них трохи зеленого горошку, зелені і картоплі, вийде ситне і оригінальне блюдо на святковий стіл.
Такий салат буде не тільки прикрашати ваш святковий стіл, але і послужить відмінним ситним блюдом. Крім того, такий салат відмінно підійде противникам майонезу - заправкою служить рослинна олія зі спеціями. Раджу зупинитися на оливковій олії - воно дійсно значно покращує смак всіх інгредієнтів. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати салат з куркою і грибами "осінь" .
- Відварна куряча грудка - 300 грам
- Гриби мариновані - 300 грам
- Яйце варене - 4 штуки
- Картопля варена - 2 штуки
- Горошок зелений (банку) - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Цибуля наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на олії до м'якості цибулю, потім додайте моркву.
2. Гасіть овочі ще протягом 5-7 хвилин до готовності, помішуючи лопаткою. Варена картопля, відварені яйця, відварну курячу грудку і гриби наріжте великими кубиками.
3. Зелень порубати. Змішайте всі інгредієнти, додайте рослинне масло, перець і сіль за смаком. Перемішайте. Смачного!