Рецепт Салат з куркою і грибами «осінь» фото

Салат з куркою і грибами «осінь»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Гриби, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На святковий стіл
Салати

Поєднання грибів і курки в салатах можна назвати класичним, але, якщо додати до них трохи зеленого горошку, зелені і картоплі, вийде ситне і оригінальне блюдо на святковий стіл.

Такий салат буде не тільки прикрашати ваш святковий стіл, але і послужить відмінним ситним блюдом. Крім того, такий салат відмінно підійде противникам майонезу - заправкою служить рослинна олія зі спеціями. Раджу зупинитися на оливковій олії - воно дійсно значно покращує смак всіх інгредієнтів. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати салат з куркою і грибами "осінь" .

  • Відварна куряча грудка - 300 грам
  • Гриби мариновані - 300 грам
  • Яйце варене - 4 штуки
  • Картопля варена - 2 штуки
  • Горошок зелений (банку) - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Зелень - 1 пучок
  • Масло рослинне - 2-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат з куркою і грибами
1. Цибуля наріжте невеликими кубиками, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте на олії до м'якості цибулю, потім додайте моркву.
салат з куркою і грибами
2. Гасіть овочі ще протягом 5-7 хвилин до готовності, помішуючи лопаткою. Варена картопля, відварені яйця, відварну курячу грудку і гриби наріжте великими кубиками.
салат з куркою і грибами
3. Зелень порубати. Змішайте всі інгредієнти, додайте рослинне масло, перець і сіль за смаком. Перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти