Заготівля з кабачків на зиму «Золота»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати заготовку з кабачків на зиму "золоту" . Відмінна вийде заготовка. До речі, приготовані за цим рецептом кабачки стають за смаком схожими на гриби. Спробуйте!
Перед вами - рецепт приготування заготовки з кабачків на зиму. Із задоволенням ділюся секретами приготовленя і розповідаю, чому я так люблю це блюдо, і як його приготувати. Така заготовка сподобається тим, хто любить яскраві смаки. Це як раз таке блюдо!
- Кабачки - 500 грам
- Оцет - 30 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець горошком - 7-10 штук
1. Кабачки миємо, зрізаємо з них шкірку і нарізаємо шматочками.
2. Складаємо в сотейник, додаємо роздавлений часник і перемішати.
3. Для маринаду змішаємо масло, сіль, цукор і оцет. Все крупинки повинні розчинитися.
4. Заливаємо маринадом кабачки - і нехай під кришкою стоять-наполягають два години. Час від часу обов'язково перемішуйте.
5. Потім перекладаємо овоч в товстостінну каструлю і на дуже маленькому вогні Томім 15 хвилин під кришкою. Банки і кришки тим часом стерилізуємо. Наповнюємо банки, загвинчуємо кришками. До повного остигання зберігаємо під ковдрою, а потім перемістимо в льох.
6. А взимку дістаємо, розкриваємо баночку і насолоджуємося смаком!