Торт з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей швидкий, оригінальний і вельми простий рецепт торта з маршмеллоу припаде до душі тим, хто не любить довго возитися з прикрасою. Цей торт я називаю"Бардак" , і ви зараз зрозумієте, чому.
Опис приготування:
Такий торт з маршмеллоу в домашніх умовах зможе кожен приготувати, я в цьому впевнена! А щоб не було ніяких непорозумінь, скажу відразу: замість маршмеллоу можна брати звичайний зефір, він розтане нітрохи не гірше. Ну, а замість шоколадних цукерок - найдешевший шоколад"Оленка" або "Чайка & Quot; . Повірте, Проте смачно вийде, зате гроші заощадите!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Крекери - 18-20 штук
- Maršmellou - 20 штук (половину - для крему, половину - для прикраси)
- Цукерки шоколадні - 300 грам
- Згущене молоко - 300 грам
1. Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно. Виливаємо в форму, запікаємо, поки тісто не буде готовим. Тепер зверху викладаємо печиво.
2. Для крему половину всіх маршмеллоу розтопити на водяній бані або прямо в каструлі, вони стануть танути на очах. Змішаємо цю в'язку липку масу зі згущеним молоком, щедро поллємо цим кремом торт.
3. От і все! Залишилося посипати наш торт цукерками, залишилися маршмеллоу і взагалі всім, чого душа забажає. Відправимо постояти в холодильник.
4. Коли крем застигне, вважайте - торт готовий. Нарізаємо шматочками і подаємо до столу! Смачного!