Торт «натхнення»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати торт "натхнення" в домашніх умовах. Спробуйте, якщо не пробували. Це дуже смачно, випічка виходить ніжною і пишною, пальчики оближеш! Гості будуть в захваті!
Ось що я люблю в цьому торті, так це крем. У дитинстві мені тато з Польщі привозив дитячі пудинги, смак був дуже схожим! Тому я його люблю ніжною любов'ю, і вам з радістю розповім, як приготувати торт "натхнення" . Раптом він теж для когось стане тим самим натхненням родом з дитинства?
- Вершкове масло - 300 грам (половина - в тісто, половина - в вершках)
- Борошно - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 12 Ст. Ложок (половина - в тісто, половина крем)
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Шоколад - 100 грам (для прикраси)
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене лимонним соком)
- Лимон - 0.5 штуки (потрібен сік для гасіння соди і трохи цедри для крему)
- Молоко - 400 мілілітрів
1. Для тіста розтопити масло, змішаємо з 6 ст. L. Цукру, окремо збиваємо яйця і домішали в цю суміш, додамо гашене соду і какао, знову перемішаємо.
2. В останню чергу додати борошно. Перемішаємо, розділимо тісто на дві-три частини і випікаємо коржі 25 хвилин при 180 градусах.
3. Тепер настала черга крему. З молока і манки варимо рідкий пудинг, потім нехай ця каша охолоне, і вже потім додаємо в неї цедру. Масло з цукром збиваємо міксером, цю суміш додамо в крем.
4. Тепер наші коржі переслоіть і смажена з усіх боків кремом. Шоколад дрібно кришимо і посипаємо торт зверху.
5. Перед подачею краще дайте тортика просочитися години 3. Готово! Смачного!