Рецепт Торт «дамські Пальчики» фото

Торт «дамські Пальчики»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Заварне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Знайомий всім смак і вигляд - так, в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати торт "дамські пальчики". Заварне тісто і сметанний крем можна доповнити ягодами, цедрою цитрусових або сухофруктами.

Цей тортик буде набагато смачніше, якщо постоїть у холодильнику ніч. Тоді пальчики повністю просочаться кремом і стануть дуже ніжними. Ви можете взяти і інший крем, але для традиційного рецепту характерний саме сметанний. Прикрасити торт можна шматочками фруктів, цукатами, тертим шоколадом або мигдалем. Дуже легкий в приготуванні торт і один з найкорисніших. Раджу порадувати ним своїх рідних і близьких!

  • Цукор - 15 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Молоко або вода - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 500 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
торт
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
торт
2. Борошно змішайте з сіллю, цукром і перемішайте.
торт
3. Покладіть масло в молоко, на повільному вогні підігрійте. Коли масло розтане, доведіть масу до кипіння.
торт
4. В масло з молоком додайте борошно, все перемішайте, дайтетісту охолонути 10 хвилин.
торт
5. Поступово додайте яйця, кожен раз добре розмішуючи.
торт
6. За допомогою кондитерського мішка "висадіть" на деко невеликі "пальчики" .
торт
7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте до золотистого кольору.
торт
8. Збийте сметану з цукровою пудрою для крему. Умочіть в ньому "пальчики" .
торт
9. Викладіть все на блюдо і прикрасьте торт. Смачного!

Схожі рецепти