Томління свинина для бургерів
(покроковий рецепт з фото)
Таке м'ясо ідеально підходить для бургерів або сендвічів. Ви можете подати його до будь-якого гарніру і з будь-якого приводу. Розповім дуже смачний варіант, як приготувати томління свинину для бургерів.
Замість звичної котлети можна приготувати ось таке м'ясо, а потім використовувати для бургерів. Ви відчуєте соковитість при кожному укусі, м'ясо просто тане в роті. Вам буде потрібно багато часу, адже м'ясо готується при середній і низькій температурі. Можна використовувати плечову частину без кістки, наднирник або вирізку.
- Часник - 8 зубчиків
- Кмин мелений - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
- Свіжий орегано - 4 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Вапно - 3-4 штук
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Свинина - 3, 5 кілограма
1. Насамперед зробіть маринад для м'яса: измельчитечасник, орегано, додайте тмин, мелений перець, сіль, оливкова олія, сік одного апельсина і 3-4 лаймов, гарненько перемішайте.
2. М'ясо вимийте, обсушити серветками.
3. Викладіть на деко або в форму фольгу в 2 шару, покладіть на неї м'ясо і полийте приготованим маринадом, оберніть м'ясо фольгою, але не щільно, залиште місце для циркуляції повітря. Надішліть м'ясо в розігрітий до 135 градусів духовку на 3 годину.
4. Дістаньте м'ясо і зніміть фольгу, розігрійте духовку до 165-170 градусів і запікайте ще 2-3 годину, періодично діставайте м'ясо і поливайте його утворилися соками.
5. Видаліть готове м'ясо з духовки і залиште на 15 хвилин, щоб м'ясо відпочило і просочилося соками. Наріжте його шматочками і насолоджуйтеся.