Рецепт Tolchonka фото

Tolchonka
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Tolchonka, вона ж мятка, вона ж картопляне пюре - улюблене з дитинства блюдо, думаю, що серед нас немає таких, хто не знає про цей чудовий і універсальний гарнір. Ділюся рецептом!

Процес приготування толчонкою дуже простий, але щоб вона вийшла смачна, повітряна і ніжна, готуйте відповідно до покроковою інструкцією до даного рецептом.

  • Картопля - 5-6 штук
  • Молоко - 150-200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - 5 грам
Tolchonka - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Tolchonka - фото крок 2
Очищену картоплю поріжте великими часточками.
Tolchonka - фото крок 3
Залийте водою, щоб вона повністю покривала картоплю і поставте варитися до готовності, для 10 хвилин до закінчення варіння посоліть.
Tolchonka - фото крок 4
Поки відварюється картопля, очистіть і поріжте цибулю, обсмажте його на суміші вершкового і рослинного масла.
Tolchonka - фото крок 5
Обсмажуйте цибулю до золотистого кольору, тоді він придбає необхідний смак і аромат.
Tolchonka - фото крок 6
З відвареної картоплі злийте воду.
Tolchonka - фото крок 7
Розімніть картопля толкушкой.
Tolchonka - фото крок 8
Підігрійте молоко, температура повинна бути досить високою, 70-80 градусів. Додайте в молоко шматочок масла.
Tolchonka - фото крок 9
Поступово вливайте молоко в картопля, постійно розмішуючи.
Tolchonka - фото крок 10
У готову толчонкою можна додати дрібку мускатного горіха, остаточно посоліть за смаком.
Tolchonka - фото крок 11
Картоплю можна подавати різними способами, наприклад, сформувавши в сервировочном кільці.
Tolchonka - фото крок 12
Зверху викладіть обсмажену цибулю, таку толчонкою можна вживати як самостійну страву.
Tolchonka - фото крок 13
А можна використовувати толчонкою як гарнір до м'ясних, рибним або овочевих страв.

Схожі рецепти