Рецепт Тісто на пиві фото

Тісто на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не маєте часом або бажанням довго возитися з тестом, тоді вам варто звернути увагу на рецепт тесту на пиві. По перше, готується швидко. По-друге, доступний набір продуктів.

Опис приготування:

Запропоноване тісто дуже добре підходить для випічки печива або коржів для торта. Не рекомендується робити вироби сильно об'ємними, вони можуть погано пропектися.

  • Пиво - 150 мілілітрів (світле)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 550-600 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тісто на пиві - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тісто на пиві - фото крок 2
У чаші змішайте сухі інгредієнти: 1/2 частина зазначеної кількості борошна, цукор, сіль.
тісто на пиві - фото крок 3
Додайте рослинне масло. Розітріть руками.
тісто на пиві - фото крок 4
Додайте яйця і ще раз розітріть руками.
тісто на пиві - фото крок 5
Додайте пиво. Місіть руками.
тісто на пиві - фото крок 6
Влейте молоко. Має вийти тісто, як на оладки.
тісто на пиві - фото крок 7
Тепер додайте частинами борошно, що залишилося, поки тісто не збереться в грудку. Воно повинно вийти м'яким і пластичним. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин при кімнатній температурі.
тісто на пиві - фото крок 8
Після закінчення часу обробити на бажані вироби і випікайте. Я спекла печиво у формі кренделів. При температурі 180 градусів вони випікалися 25 хвилин. За смаком таке печиво нагадує сушіння.
тісто на пиві - фото крок 9
Вдалою випічки!

Схожі рецепти