Тісто на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не маєте часом або бажанням довго возитися з тестом, тоді вам варто звернути увагу на рецепт тесту на пиві. По перше, готується швидко. По-друге, доступний набір продуктів.
Запропоноване тісто дуже добре підходить для випічки печива або коржів для торта. Не рекомендується робити вироби сильно об'ємними, вони можуть погано пропектися.
- Пиво - 150 мілілітрів (світле)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 550-600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка

Підготуйте необхідні інгредієнти.

У чаші змішайте сухі інгредієнти: 1/2 частина зазначеної кількості борошна, цукор, сіль.

Додайте рослинне масло. Розітріть руками.

Додайте яйця і ще раз розітріть руками.

Додайте пиво. Місіть руками.

Влейте молоко. Має вийти тісто, як на оладки.

Тепер додайте частинами борошно, що залишилося, поки тісто не збереться в грудку. Воно повинно вийти м'яким і пластичним. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин при кімнатній температурі.

Після закінчення часу обробити на бажані вироби і випікайте. Я спекла печиво у формі кренделів. При температурі 180 градусів вони випікалися 25 хвилин. За смаком таке печиво нагадує сушіння.

Вдалою випічки!