Тісто для піци на пиві
(покроковий рецепт з фото)
Тісто на пиві піднімається краще і виходить при випічки більш м'яким і смачним. Тісто для піци на пиві відмінно підходить для солоних піц, з м'ясними і сирними начинками.
Тісто для піци на пиві після випікання просто тане в роті! Якщо вам сподобається таке тісто, то використовуйте його не тільки для піци. Але якщо ви хочете зробити з нього пиріжки або основу для пирога, потрібно додати маргарину, щоб випічка піднялася. У піци ж основа повинна залишатися тонкої. Рецепт тіста для піци на пиві прийшов в голову якось сам, коли замість води я вирішив додати хорошого пива. Вийшло дуже смачно. Обов'язково спробуйте.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Пиво - 280 мілілітрів (на ваш вибір. Краще натуральне, природного бродіння.)
Змішайте борошно і пиво, приправити сіллю.
Накрийте тісто рушником і залиште в сухому і теплому місці на півгодини.
Пам'ятайте тісто. Залиште ще на кілька хвилин (10-15).
Тісто виходить не дуже густим. Тягучим. Тісто для піци на пиві готове. Підготуйте начинку і спечіть прекрасну, ароматну і смачну піцу.